Crevillent aprova en Ple el seu primer Pla d’Igualtat i diversos programes d’ajudes municipals

La Corporació ha donat llum verda hui, en la sessió plenària de juliol, a diverses subvencions municipals en les àrees d’Esports, Economia Sostenible, Indústria i Comerç, així com a la delegació de competències per a les obres en el CEIP Mas Magro, a l’adhesió a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians i a la suspensió de l’expedient de reparcel·lació del Polígon de Villarosa

 

Crevillent (26/07/2021).- L’Ajuntament de Crevillent ha aprovat hui per unanimitat en el Ple Ordinari de juliol diversos plans d’ajudes municipals, entre els quals es troben tres programes per al foment de l’ocupació: per a emprenedors, per a les despeses en innovació i/o modernització dels establiments o de les activitats econòmiques, i una última per al pagament parcial o total del lloguer dels locals, totes elles dirigides a activitats econòmiques dutes a terme en el municipi.

El Consistori ha donat llum verda també a l’adhesió a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, amb el suport dels grups municipals de Compromís, PSOE, L’Esquerra i Ciudadanos i l’oposició de Vox i PP, així com el primer Pla d’Igualtat de Crevillent, amb els vots a favor de tots els grups excepte Vox.

D’altra banda, el Ple ha acceptat per unanimitat la delegació de les competències per part de la Conselleria d’Educació per a l’inici de les obres en el CEIP Mas Magro, dins de la primera fase del Pla Edificant a Crevillent. Així com la suspensió de l’expedient de reparcel·lació del Polígon de Villarosa i de les ajudes a les associacions de comerciants i empresaris de Crevillent.

En l’àrea d’Esports s’han portat avant, amb la seua aprovació unànime, les subvencions a clubs de la localitat per a l’organització i el desenvolupament d’activitats esportives, així com les ajudes a esportistes individuals de Crevillent per a la seua participació en competicions i també per a esportistes locals de les categories d’esport base. A més d’altres subvencions dirigides a sufragar les despeses de la formació per a entrenadors i entrenadores.

Quant a la moció presentada pel grup municipal popular per a instar a la Generalitat Valenciana a retirar l’esborrany del decret d’estructura i organització del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), ha comptat amb els vots a favor dels grups PP, Vox i Ciutadans i amb els vots en contra de Compromís, PSOE i L’Esquerra.

 

Crevillent aprueba en Pleno su primer Plan de Igualdad y varios programas de ayudas municipales

 

  • La Corporación ha dado luz verde hoy, en la sesión plenaria de julio, a diversas subvenciones municipales en las áreas de Deportes, Economía Sostenible, Industria y Comercio, así como a la delegación de competencias para las obras en el CEIP Mas Magro, a la adhesión a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, y a la suspensión del expediente de reparcelación del Polígono de Villarosa

Crevillent (26/07/2021).- El Ayuntamiento de Crevillent ha aprobado hoy por unanimidad en el Pleno Ordinario de julio varios planes de ayudas municipales, entre los que se encuentran tres programas para el fomento del empleo: para emprendedores, para los gastos en innovación y/o modernización de los establecimientos o de las actividades económicas, y una última para el pago parcial o total del alquiler de los locales, todas ellas dirigidas a actividades económicas llevadas a cabo en el municipio.

El Consistorio ha dado luz verde también a la adhesión a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, con el apoyo de los grupos municipales de Compromís, PSOE,  L’Esquerra y Ciudadanos y la oposición de Vox y PP, así como el primer Plan de Igualdad de Crevillent, con los votos a favor de todos los grupos salvo Vox.

Por otro lado, el Pleno ha aceptado con unanimidad la delegación de las competencias por parte de la Conselleria de Educación para el inicio de las obras en el CEIP Mas Magro, dentro de la primera fase del Plan Edificant en Crevillent. Así como la suspensión del expediente de reparcelación del Polígono de Villarosa y de las ayudas a las asociaciones de comerciantes y empresarios de Crevillent.

En el área de Deportes se han llevado adelante, con su aprobación unánime, las subvenciones a clubes de la localidad para la organización y el desarrollo de actividades deportivas , así como las ayudas a deportistas individuales de Crevillent para su participación en competiciones y también para deportistas locales de las categorías de deporte base. Además de otras subvenciones dirigidas a sufragar los gastos de la formación para entrenadores y entrenadoras.

 

En cuanto a la moción presentada por el grupo municipal popular para instar a la Generalitat Valenciana a retirar el borrador del decreto de estructura y organización del Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU), ha contado con los votos a favor de los grupos PP, Vox y Ciudadanos y con los votos en contra de Compromís, PSOE y L’Esquerra.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies