El PP i Miguel Angel Sánchez, excuses de mal pagador

En la concentració d’ahir per a defensar la igualtat siga com siga la seua orientació vam estar els que pensem fermament a defensar els drets de tots, si el PP no va estar és perquè no va voler, que no busque excuses, ni mentisca, ni manipule.

Crevillent(4-08-2021).- Una vegada més assistim a un episodi de mentides i manipulacions del PP Crevillent, aquesta vegada per a intentar justificar no haver assistit a la concentració en suport del col·lectiu LGTBI de Crevillent davant els atacs de l’extrema dreta.

El Portaveu de Compromís per Crevillent ha volgut aclarar que, en primer lloc, lamentem que el PP de Crevillent utilitze una causa tan important com és la LGTBI, amb finalitats totalment polítics i partidistes, per a atacar al Govern del Canvi en el seu deriva d’oposició irresponsable i deslleial, i per a justificar la seua nova política d’acostament a VOX.

El PP de Crevillent no va assistir ahir a la concentració promoguda pel col·lectiu LGTBI davant els atacs de l’extrema dreta que representa VOX i que s’ha plasmat en una denúncia judicial contra la Regidora d’Igualtat, Ana Vanesa Mas i contra l’Alcalde José Manuel Penalva per haver penjat la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament i no haver fet cas a les amenaces de Vox.

La denúncia ha sigut arxivada provisionalment pel jutjat, però no deixa de ser greu que, davant la lluita per la igualtat i pel respecte a tots i totes, uns representants municipals acudisquen a la via judicial i intenten coartar la llibertat, especialment al nostre Ajuntament que és la casa de tots i totes.

Que el PP no assistisca a aquesta concentració és una decisió que ells han pres en el seu intent d’acostar postures amb l’extrema dreta i pescar en el seu electorat, però que s’intente justificar la no assistència amb mentides i mesclant ous amb caragols, no és admissible.

Per a justificar la seua no assistència intenta mesclar tot tipus d’arguments basats en un històric selectiu de sentències judicials. Clar que no fan referència a les sentències en les quals a l’anterior Alcalde va ser als jutjats i va eixir perdent, com quan va ser condemnat a facilitar a l’oposició el Registre d’Entrades i Eixides perquè l’oposició poguera exercir l’acció política, cosa que el Sr. Cèsar August havia prohibit amb la seua actitud prepotent i antidemocràtica. O quan intente perseguir per via judicial a una revista local des de l’Ajuntament, atacant la llibertat d’expressió, i va haver de retirar-se d’aqueixa persecució.

Però la justificació on s’aboca la gran mentida, perquè el PP no mostre el seu suport a Ana Vanesa i a José Manuel Penalva davant els atacs de VOX, és en la qual el PP afirma que l’actual Alcalde José Manuel Penalva ha denunciat a l’anterior Alcalde, regidors i funcionaris per l’assumpte dels Conserges i de la seua gestió del Patronat Municipal d’Esports. Per moltes vegades que mentisca el PP, no es converteix en veritat. És la Fiscalia anticorrupció que, després d’una llarga, exhaustiva i complexa investigació de la Guàrdia Civil, saca les seues pròpies conclusions i fa les seues imputacions. No confonguen, és la Guàrdia Civil la que investiga i la Fiscalia qui imputa a l’anterior Alcalde, regidors i funcionaris i qualifica els presumptes actes delictius a tenor dels indicis trobats.

Causa que a més els recordem que continua oberta i instruint-se en diversos jutjats per presumptes irregularitats, que insistim, tant el Fiscal com Guàrdia Civil han investigat i es continuen instruint.

Per si algú té algun dubte, ací els adjuntem titulars i enllaços a les notes de premsa:

– AlicantePlaza: “El Fiscal pide investigar al Alcalde de Crevillent por presuntas irregularidades en Deportes”

https://alicanteplaza.es/el-fiscal-pide-investigar-al-alcalde-de-crevillent-por-presuntas-irregularidades-en-deportes

– Cadena Ser: “La fiscalía remite el contrato de conserjes de las instalaciones deportivas de Crevillent”

https://cadenaser.com/emisora/2018/05/03/radio_elche/1525360445_893830.html

– AlicantePlaza: “Así intentó el ‘Faraón’ de Crevillent (y de la Diputación) ‘vacilar’ al Fiscal Anticorrupción”

https://alicanteplaza.es/ElFarandeCrevillentydelaDiputacinintentvacilaralfiscalAnticorrupcinystenoseloperdon

– elDiario.es: “Nuevo mazazo de Anticorrupción contra el PP valenciano: El fiscal pide imputar al «eterno» alcalde de Crevillent por nepotismo”

https://www.eldiario.es/comunitat-valenciana/nuevo-anticorrupcion-pp-valenciano-crevillent_1_1791970.html

 

El PP y Miguel Ángel Sánchez, excusas de mal pagador

 

  • En la concentración de ayer para defender la igualdad sea cual sea su orientación estuvimos los que pensamos firmemente en defender los derechos de todos, si el PP no estuvo es porque no quiso, que no busque excusas, ni mienta, ni manipule.

Crevillent(4-08-2021).- Una vez más asistimos a un episodio de mentiras y manipulaciones del PP Crevillent, esta vez para intentar justificar no haber asistido a la concentración en apoyo del colectivo LGTBI de Crevillent ante los ataques de la extrema derecha.

El Portavoz de Compromís per Crevillent ha querido aclarar que, en primer lugar, lamentamos que el PP de Crevillent utilice una causa tan importante como es la LGTBI, con fines totalmente políticos y partidistas, para atacar al Govern del Canvi en su deriva de oposición irresponsable y desleal, y para justificar su nueva política de acercamiento a VOX.

El PP de Crevillent no asistió ayer a la concentración promovida por el colectivo LGTBI ante los ataques de la extrema derecha que representa VOX y que se ha plasmado en una denuncia judicial contra la Concejala de Igualdad, Ana Vanesa Mas y contra el Alcalde José Manuel Penalva por haber colgado la bandera LGTBI en el balcón del Ayuntamiento y no haber hecho caso a las amenazas de Vox.

La denuncia ha sido archivada provisionalmente por el juzgado, pero no deja de ser grave que, ante la lucha por la igualdad y por el respeto a todos y todas, unos representantes municipales acudan a la vía judicial e intenten coartar la libertad, especialmente en nuestro Ayuntamiento que es la casa de todos y todas.

Que el PP no asista a esta concentración es una decisión que ellos han tomado en su intento de acercar posturas con la extrema derecha y pescar en su electorado, pero que se intente justificar la no asistencia con mentiras y mezclando churras con merinas, no es admisible.

Para justificar su no asistencia intenta mezclar todo tipo de argumentos basados en un histórico selectivo de sentencias judiciales. Claro que no hacen referencia a las sentencias en las que al anterior Alcalde fue a los juzgados y salió perdiendo, como cuando fue condenado a facilitar a la oposición el Registro de Entradas y Salidas para que la oposición pudiera ejercer la acción política, cosa que el Sr. César Augusto había prohibido con su actitud prepotente y antidemocrática. O cuando intento perseguir por vía judicial a una revista local desde la Ayuntamiento, atacando la libertad de expresión, y tuvo que retirarse de esa persecución.

Pero la justificación donde se vierte la gran mentira, para que el PP no muestre su apoyo a Ana Vanesa y a José Manuel Penalva ante los ataques de VOX, es en la que el PP afirma que el actual Alcalde José Manuel Penalva ha denunciado al anterior Alcalde, concejales y funcionarios por el asunto de los Conserjes y de su gestión del Patronato Municipal de Deportes. Por muchas veces que mienta el PP, no se convierte en verdad. Es la Fiscalía anticorrupción que, tras una larga, exhaustiva y compleja investigación de la Guardia Civil, saca sus propias conclusiones y hace sus imputaciones. No confundan, es la Guardia Civil la que investiga y la Fiscalía quien imputa al anterior Alcalde, concejales y funcionarios y califica los presuntos actos delictivos a tenor de los indicios encontrados.

Causa que además les recordamos que sigue abierta e instruyéndose en varios juzgados por presuntas irregularidades, que insistimos, tanto el Fiscal cómo Guardia Civil han investigado y se siguen instruyendo.

Por si alguien tiene alguna duda, aquí les adjuntamos titulares y enlaces a las notas de prensa:

– AlicantePlaza: “El Fiscal pide investigar al Alcalde de Crevillent por presuntas irregularidades en Deportes”

https://alicanteplaza.es/el-fiscal-pide-investigar-al-alcalde-de-crevillent-por-presuntas-irregularidades-en-deportes

– Cadena Ser: “La fiscalía remite el contrato de conserjes de las instalaciones deportivas de Crevillent”

https://cadenaser.com/emisora/2018/05/03/radio_elche/1525360445_893830.html

– AlicantePlaza: “Así intentó el ‘Faraón’ de Crevillent (y de la Diputación) ‘vacilar’ al Fiscal Anticorrupción”

https://alicanteplaza.es/ElFarandeCrevillentydelaDiputacinintentvacilaralfiscalAnticorrupcinystenoseloperdon

– elDiario.es: “Nuevo mazazo de Anticorrupción contra el PP valenciano: El fiscal pide imputar al «eterno» alcalde de Crevillent por nepotismo”

https://www.eldiario.es/comunitat-valenciana/nuevo-anticorrupcion-pp-valenciano-crevillent_1_1791970.html

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies