L’alcalde anuncia que l’Ajuntament emprendrà accions legals contra els responsables dels abocaments trobats en un polígon industrial de Crevillent

La Policia de la Generalitat Valenciana ha localitzat un abocador industrial il·legal, distribuït en quatre naus, que emmagatzemava productes tòxics com a oli i lubrificants usats, pneumàtics gastats, fibrociments, pintura i dissolvents, entre altres, dins d’un dels polígons industrials de la localitat

 

Crevillent (13/09/2021).- L’alcalde de Crevillent anuncia que l’Ajuntament emprendrà accions legals contra els responsables dels abocaments trobats en diverses naus abandonades d’un dels polígons industrials de la localitat, quan finalitze la investigació policial.

José Manuel Penalva ha agraït el treball de la Policia de la Generalitat Valenciana que, amb la col·laboració d’agents del Seprona de la Guàrdia Civil de la comarca del Baix Vinalopó-Crevillent, ha permés localitzar un abocador industrial il·legal que emmagatzemava productes tòxics com a oli i lubrificants usats, pneumàtics gastats, fibrociments, pintura o dissolvents. Al costat d’altres productes com a bales de roba i calçat usat, restes de plàstics, pneumàtics gastats que provenien de tallers mecànics i restes de poda d’arbres.

“S’ha trobat una gran quantitat de residus de tot tipus, molts d’ells perillosos, com els 60.000 litres d’olis i lubrificants usats, i altres líquids i materials industrials, part d’ells escampats pel sòl, amb el conseqüent perill ecològic que això suposa pel risc de filtracions i de contaminació del sòl i aigües subterrànies. A més de que també comporta greus riscos davant un possible incendi” ha afirmat aquesta Penalva.

Esperem que aquestes investigacions culminen amb la identificació dels responsables i que s’hagen de fer càrrec dels grans costos de retirar tots aquests residus perillosos, afig l’alcalde. Qui a més ha assenyalat que “l’Ajuntament perseguirà aquest tipus d’accions i portarà aquest assumpte als Jutjats, igual que ho va fer fa uns mesos amb l’aparició dels abocaments de pneumàtics usats”.

El alcalde anuncia que el Ayuntamiento emprenderá acciones legales contra los responsables de los vertidos hallados en un polígono industrial de Crevillent

 

  • La Policía de la Generalitat Valenciana ha localizado un vertedero industrial ilegal, distribuido en cuatro naves, que almacenaba productos tóxicos como aceite y lubricantes usados, neumáticos gastados, fibrocementos, pintura y disolventes, entre otros, dentro de uno de los polígonos industriales de la localidad

Crevillent (13/09/2021).- El alcalde de Crevillent anuncia que el Ayuntamiento emprenderá acciones legales contra los responsables de los vertidos hallados en varias naves abandonadas de uno de los polígonos industriales de la localidad, en cuanto finalice la investigación policial.

José Manuel Penalva ha agradecido el trabajo de la Policía de la Generalitat Valenciana que, con la colaboración de agentes del Seprona de la Guardia Civil de la comarca del Baix Vinalopó-Crevillent, ha permitido localizar un vertedero industrial ilegal que almacenaba productos tóxicos como aceite y lubricantes usados, neumáticos gastados, fibrocementos, pintura o disolventes. Junto a otros productos como balas de ropa y calzado usado, restos de plásticos, neumáticos gastados que provenían de talleres mecánicos y restos de poda de árboles.

“Se ha encontrado una gran cantidad de residuos de todo tipo, muchos de ellos peligrosos, como los 60.000 litros de aceites y lubricantes usados, y otros líquidos y materiales industriales, parte de ellos esparcidos por el suelo, con el consecuente peligro ecológico que esto supone por el riesgo de filtraciones y de contaminación del suelo y aguas subterráneas. Además de que también conlleva graves riesgos ante un posible incendio” ha afirmado esta Penalva.

Esperamos que estas investigaciones culminen con la identificación de los responsables y que se tengan que hacer cargo de los grandes costes de retirar todos estos residuos peligrosos, añade el alcalde. Quien además ha señalado que “el Ayuntamiento va a perseguir este tipo de acciones y llevará este asunto a los Juzgados, igual que lo hizo hace unos meses con la aparición de los vertidos de neumáticos usados”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies