L’Ateneu Popular de Crevillent, al seu tercer aniversari, guardona a Agustí Agulló i Marcos i a l’Associació LGTBI de Crevillent

El diumenge 26 de setembre al restaurant Las Palmeras, tindrà lloc l’acte de lliurament dels primers premis “Ateneu Popular de Crevillent a l’Activisme Cultural i Social”

 

Al context del tercer aniversari de l’Ateneu Popular de Crevillent, el col·lectiu ha decidit establir els “Premis a l’Activisme Cultural i Social” per a reconeixer a persones i organitzacions la seua trajectòria a l’activisme. Enguany, i després d’uns mesos durs per la pandèmia, l’Ateneu torna a celebrar el seu aniversari, complint ja tres anys com a part de la xarxa social i organitzativa de Crevillent.

Des del passat 2018, l’Ateneu Popular de Crevillent ha aconseguit convertir-se en un dels referents culturals de la localitat, programant activitats contínuament a Crevillent. Algunes de les activitats amb un gran repercussió, com ara el Primer Aniversari, el Concert del Passat Sant Joan o les Jornades Republicanes.

Enguany, l’Ateneu Popular de Crevillent ha decidit atorgar el Premi “Ateneu Popular de Crevillent a l’Activisme Cultural” a Agustí Agulló i Marcos, degut al treball incansable en la defensa i recuperació dels valors culturals de la nostra comarca i del País Valencià, particularment de la llengua catalana en aquestes terres de frontera, per la seua insubornable dedicació a la difusió dels valors cívics, ecologistes, democràtics, pacifistes, feministes i republicans en la nostra societat, per la seua vàlua humana anteposant el bé comú i la concepció inclusiva de la societat a qualsevol intent sectari i segregador, pel suport permanent, des del Casal Jaume I d’Elx, a l’activisme crevillentí com ara al Casal Jaume I, a l’Associació El Raig i a aquest mateix Ateneu crevillentí.

D’altra banda s’ha decidit atorgar el Premi “Ateneu Popular de Crevillent a l’Activisme Social” a l’Associació LGTBI de Crevillent  degut al treball valent i decidit en defensa de totes les persones ocultades, perseguides i menyspreades per la seua orientació sexual i identitat de gènere, per la capacitat organitzativa de la societat que han demostrat, per l’esforç en fer visible la diversitat reflexada en els col·lectius LGTBI i per la lluita contra qualsevol forma de LGTBIfòbia per aconseguir la seua igualtat i no discriminació social.

El lliurament dels guardons es farà al restaurant Las Palmeras en el context d’un dinar de germanor, el pròxim diumenge 26 de setembre a les 14:30. Qui vulga assistir pot posar-se en contacte amb l’Ateneu Popular de Crevillent a través del correu ateneupopularcrevillent@gmail.com

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies