L’Ajuntament de Crevillent aconseguix una subvenció de la Generalitat Valenciana per a redactar el Pla Municipal contra Inundacions

La Regidoria de Protecció Ciutadana i Emergències ha informat en l’aniversari de la DANA que la Resolució de l’Agència Valenciana de Seguretat ha concedit 6.000 euros a Crevillent per a contractar este projecte

Crevillent (24/09/2021).- La Generalitat Valenciana ha resolt els expedients incoats a conseqüència de les sol·licituds de subvencions per a l’exercici 2021 que tenen com a finalitat la redacció de Plans Municipals davant emergències. En este sentit l’Ajuntament de Crevillent va molt avançat ja que els plans territorials davant emergències han sigut redactats per el mateix ajuntament gràcies a la contractació laboral, mitjançant una subvenció, d’un Tècnic en Emergències.

Així s’ha anunciat que prompte es farà la presentació pública del nou Pla Territorial d’Emergències Municipal (PTEM) que ve a substituir l’anterior de 2018. En paraules del regidor de Protecció Ciutadana i Emergències, Josep Candela, “les emergències que hem hagut que fer front estos dos anys, ens han ensenyat que els plans han de ser constantment millorats i en eixe sentit es porta treballant tot este temps”. El regidor ha anunciat que presentaran en els pròxims dies el nou Pla Territorial, el Pla d’actuació davant risc sísmic i el Pla d’actuació davant incendis forestals. “Els tres plans han rebut ja el vistiplau de la Generalitat Valenciana i ara es posarà a exposició pública i d’ahi al plenari de l’Ajuntament”.

Per tant, la Generalitat ha aprovat una subvenció per al pla que després d’eixos quedava per redactar i pel qual Crevillent optava a esta convocatòria, el que versa sobre les inundacions. “Este era un pla que veníem reclamant des de fa molt temps, abans de la DANA inclòs, així que quan vam vore la convocatòria no vam dubtar en presentar tot allò necessari per a poder ser un dels pobles escollits”.

El resultat de la convocatòria ha concedit a Crevillent un total de 6.000 euros perquè siga una realitat. Des de la Regidoria s’ha volgut destacar que han sigut moltes ciutats les que s’han quedat amb la subvenció desestimada, cosa que indica el bon treball tant de la part administrativa de la Policia Local com de l’àrea tècnica d’Emergències de l’Ajuntament de Crevillent.

El Ayuntamiento de Crevillent consigue una subvención de la Generalitat Valenciana para redactar el Plan Municipal contra Inundaciones

 

  • La Concejalía de Protección Ciudadana y Emergencias ha informado en el aniversario de la DANA que la Resolución de la Agencia Valenciana de Seguridad ha concedido 6.000 euros a Crevillent para contratar este proyecto

 

Crevillent (24/09/2021).- La Generalitat Valenciana ha resuelto los expedientes incoados a consecuencia de las solicitudes de subvenciones para el ejercicio 2021 que tienen como finalidad la redacción de Planes Municipales ante emergencias. En este sentido el Ayuntamiento de Crevillent va muy avanzado puesto que los planes territoriales ante emergencias han sido redactados por el mismo ayuntamiento gracias a la contratación laboral, mediante una subvención, de un Técnico en Emergencias.

Así se ha anunciado que pronto se hará la presentación pública del nuevo Plan Territorial de Emergencias Municipal (PTEM) que viene a sustituir el anterior de 2018. En palabras del concejal de Protección Ciudadana y Emergencias, Josep Candela, “las emergencias que hemos tenido de hacer frente estos dos años, nos han enseñado que los planes tienen que ser constantemente mejorados y en ese sentido se lleva trabajando todo este tiempo”. El concejal ha anunciado que presentarán en los próximos días el nuevo Plan Territorial, el Plan de actuación ante riesgo sísmico y el Plan de actuación ante incendios forestales. “Los tres planes han recibido ya el visto bueno de la Generalitat Valenciana, ahora se pondrán a exposición pública y de ahí irán al pleno del Ayuntamiento”.

Por lo tanto, la Generalitat ha aprobado una subvención para el plan que  quedaba por redactar y por el cual Crevillent optaba a esta convocatoria, el que versa sobre las inundaciones. “Este era un plan que veníamos reclamando desde hace mucho tiempo, antes de la DANA incluso, así que cuando vimos la convocatoria no dudamos en presentar todo aquello necesario para poder ser uno de los pueblos escogidos”.

El resultado de la convocatoria ha concedido en Crevillent un total de 6.000 euros para que sea una realidad. Desde la Concejalía se ha querido destacar que han sido muchas ciudades las que se han quedado con la subvención desestimada, cosa que indica el buen trabajo realizando tanto por la parte administrativa de la Policía Local como el área técnica de Emergencias del Ayuntamiento de Crevillent.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies