Manuel Penalva: “Sembla que Miguel Ángel Sánchez no sap del que parla, la rebaixa de l’IAE afectaria només les empreses que facturen més d’un milió d’euros”

El diputat provincial respon a les crítiques emeses pel Partit Popular i explica que la rebaixa fiscal del recàrrec del 5% de l’IAE no tindria cap benefici per a autònoms, petites o mitjanes empreses

 

Crevillent (24/09/2021).- El diputat provincial i primer tinent d’alcalde, Manuel Penalva Alarcón, ha respost a les crítiques emeses pel Partit Popular davant la seua postura enfront de la rebaixa fiscal del 5% del recàrrec provincial de l’IAE. Segons indica Penalva, aquesta mesura tan sols afectaria les empreses que facturen més d’un milió d’euros sense que repercutisca positivament en les petites empreses, autònoms o en la ciutadania.

Manuel Penalva ha argumentat que aquesta rebaixa no funciona com va explicar erròniament el portaveu del PP i també diputat provincial Miguel Ángel Sánchez en les seues declaracions: “sembla que Miguel Ángel Sánchez no sap del que parla, la rebaixa de l’IAE afectaria només les empreses que facturen més d’un milió d’euros, a penes un 5 o 6% de les empreses a la nostra província, per la qual cosa no repercuteix ni als autònoms, ni a les petites empreses, ni la ciutadania en general”.

Tot el contrari, el primer tinent d’alcalde apunta que eixos diners que es deixaria de recaptar perjudicarien la població perquè no podrien destinar-se, entre altres assumptes, a pagar el Fons de Cooperació Municipal, que porta anys sense pagar-se, com ja es fa en les diputacions de València i Castelló.

“De tots és sabut que el PP sempre beneficia a les grans empreses i no a la major part del teixit productor i industrial alacantí, ja que les grans empreses no tenen problemes a pagar aquests impostos. Queda de manifest una vegada més que no els importa el benefici i els interessos de les petites i mitjanes empreses ni dels autònoms” assenyala Penalva.

 

Manuel Penalva: “Parece que Miguel Ángel Sánchez no sabe de lo que habla, la rebaja del IAE  afectaría solo a las empresas que facturen más de un millón de euros”

 

  • El diputado provincial responde a las críticas emitidas por el Partido Popular y explica que la rebaja fiscal del recargo del 5% del IAE no tendría ningún beneficio para autónomos, pequeñas o medianas empresas

Crevillent (24/09/2021).- El diputado provincial y primer teniente de alcalde, Manuel Penalva Alarcón, ha respondido a las críticas emitidas por el Partido Popular ante su postura frente a la rebaja fiscal del 5% del recargo provincial del IAE. Según indica Penalva, esta medida tan solo afectaría a las empresas que facturen más de un millón de euros sin que repercuta positivamente en las pequeñas empresas, autónomos o en la ciudadanía.

Manuel Penalva ha argumentado que esta rebaja no funciona como explicó erróneamente el portavoz del PP y también diputado provincial Miguel Ángel Sánchez en sus declaraciones: “parece que Miguel Ángel Sánchez no sabe de lo que habla, la rebaja del IAE afectaría solo a las empresas que facturan más de un millón de euros, apenas un 5 o 6% de las empresas en nuestra provincia, por lo que no repercute ni a los autónomos, ni a las pequeñas empresas, ni la ciudadanía en general”.

Todo lo contrario, el primer teniente de alcalde apunta que ese dinero que se dejaría de recaudar perjudicaría a la población porque no podría destinarse, entre otros asuntos, a pagar el Fondo de Cooperación Municipal, que lleva años sin pagarse, como ya se viene haciendo en las diputaciones de Valencia y Castellón.

“De todos es sabido que el PP siempre beneficia a las grandes empresas y no a la mayor parte del tejido productor e industrial alicantino, ya que las grandes empresas no tienen problemas en pagar estos impuestos. Queda de manifiesto una vez más que no les importa el beneficio y los intereses de las pequeñas y medianas empresas ni de los autónomos” señala Penalva.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies