“Un domingo en Los Molinos” aterriza este fin de semana en Crevillent con actividades familiares en la naturaleza

 “Un diumenge en Els Molins” arriba aquest cap de setmana a Crevillent amb activitats familiars en la naturalesa

 

  • Fundación Mediterráneo, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Crevillent i Grupo Enercoop, ha organitzat dues jornades amb activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient, que es desenvoluparan el 24 d’octubre i el 21 de novembre en el CEMA Els Molins

– El Centre Educatiu de Medi Ambient (CEMA) Els Molins de Crevillent acollirà dues sessions d’activitats lúdiques relacionades amb el Medi Ambient amb el nom “Un diumenge en Els Molins”. Seran dues jornades dirigides a grups de famílies amb xiquets/es i persones adultes que tindran lloc els diumenges 24 d’octubre i 21 de novembre.

Segons ha informat la regidora de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic, Estefanía Salinas Peral, el nombre màxim d’assistents serà de 30 persones i és necessària la inscripció prèvia en la pàgina web: https://fundacionmediterraneo.es/agenda. El cost de les activitats serà de 3 euros per a les persones adultes i gratis per a menors de 12 anys amb una duració de 2,5 hores.

Les activitats seran les següents:

Construcció i llançament de coets d’aigua (24 d’octubre): es començarà amb una introducció sobre el llançament de coets espacials i es procedirà a construir un coet personalitzat amb materials reciclats. Una vegada construïts, es realitzarà el llançament utilitzant aigua. Per a això s’haurà d’acudir amb dues botelles buides de 1,5 litres, així com un estoig amb pintures i tisores.

Decoració nadalenca amb materials reciclables (21 de novembre): creació d’elements nadalencs, on xiquetes, xiquets i majors podran col·laborar elaborant la seua pròpia decoració nadalenca a partir de materials naturals i reciclables. Es destacarà la necessitat de reduir l’excés del consum de productes, tan característic de les dates nadalenques, i s’oferiran propostes sostenibles i alternatives a partir de la reutilització i el reciclatge. Serà necessari portar un periòdic, rotllos de paper higiènic, pinzells, pintures i tisores.

L’horari previst és:

10.30 h Arribada al CEMA Els Molins (cada família arribarà pel seu compte).

11 h Començament de l’activitat.

13.30 h Fi de l’activitat.

De 13.30 h a 16 h possibilitat de quedar-se a menjar en el CEMA Els Molins.

16 h Eixida del CEMA Els Molins.

L’edil ha comentat que una vegada acabada l’activitat, les famílies podran quedar-se a menjar, si així ho desitgen, en l’espai de la pèrgola, podent utilitzar les instal·lacions de la pista poliesportiva, així com el rocòdrom i altres espais comuns. Cada família haurà de portar el seu menjar (tupperware, entrepans, etc.). Estefanía Salinas Peral ha ressaltat que aquesta iniciativa ha sigut possible gràcies a l’acord que es va arribar amb la Fundación Mediterráneo perquè pogueren gaudir del CEMA familiars sense necessitat que formen part d’associacions o institucions, una sol·licitud que es va fer des de Medi Ambient per ser una cosa molt demandada per la població crevillentina.

 

“Un domingo en Los Molinos” aterriza este fin de semana en Crevillent con actividades familiares en la naturaleza

 

  • Fundación Mediterráneo, con la colaboración del Ayuntamiento de Crevillent y Grupo Enercoop, ha organizado dos jornadas con actividades lúdicas relacionadas con el medio ambiente, que se desarrollarán el 24 de octubre y el 21 de noviembre en el CEMA Los Molinos

El Centro Educativo de Medio Ambiente (CEMA) Los Molinos de Crevillent  acogerá dos sesiones de actividades lúdicas relacionadas con el Medio Ambiente bajo el nombre “Un domingo en Los Molinos”. Serán dos jornadas dirigidas a grupos de familias con niños/as y personas adultas que tendrán lugar los domingos 24 de octubre y 21 de noviembre.

Según ha informado la concejala de Medio Ambiente y Lucha contra el Cambio Climático, Estefanía Salinas Peral, el número máximo de asistentes será de 30 personas y es necesaria la inscripción previa  en la página web: https://fundacionmediterraneo.es/agenda . El coste de las actividades será de 3 euros para las personas adultas y gratis para menores de 12 años con una duración de 2,5 horas.

Las actividades serán las siguientes:

Construcción y lanzamiento de cohetes de agua (24 de octubre): se comenzará con una introducción sobre el lanzamiento de cohetes espaciales y se procederá a construir un cohete personalizado con materiales reciclados. Una vez construidos, se realizará el lanzamiento utilizando agua. Para ello se deberá acudir con dos botellas vacías de 1,5 litros, así como un estuche con pinturas y tijeras.

Decoración navideña con materiales reciclables (21 de noviembre): creación de elementos navideños, donde niñas, niños y mayores podrán colaborar elaborando su propia decoración navideña a partir de materiales naturales y reciclables. Se destacará la necesidad de reducir el exceso del consumo de productos, tan característico de las fechas navideñas, y se ofrecerán propuestas sostenibles y alternativas a partir de la reutilización y el reciclaje. Será necesario llevar un periódico, rollos de papel higiénico, pinceles, pinturas y tijeras.

 

Y el horario previsto es:

 

10:30 h Llegada al CEMA Los Molinos (cada familia llegará por su cuenta).

11 h Comienzo de la actividad.

13:30 h Fin de la actividad.

De 13:30 h a 16 h posibilidad de quedarse a comer en el CEMA Los Molinos.

16 h Salida del CEMA Los Molinos.

 

La edil ha comentado que una vez terminada la actividad, las familias podrán quedarse a comer, si así lo desean, en el espacio de la pérgola, pudiendo utilizar las instalaciones de la pista polideportiva, así como el rocódromo y demás espacios comunes. Cada familia deberá llevar su comida (tupperware, bocadillos, etc.). Estefanía Salinas Peral ha resaltado que esta iniciativa ha sido posible gracias al acuerdo que se llegó con la Fundación Mediterráneo para que pudieran disfrutar del CEMA familiares sin necesidad de que formen parte de asociaciones o instituciones, una solicitud que se hizo desde Medio Ambiente por ser algo muy demandado por la población crevillentina.

 

 

 

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies