L’Ajuntament de Crevillent obté una subvenció de la Diputació d’Alacant per a pal·liar els danys de la DANA

L’import total ascendeix a 58.336 euros, destinats a sufragar els desperfectes ocorreguts durant el temporal de pluges, fenòmens costaners i vents entre els dies 11 i 14 de setembre a la Comunitat Valenciana

 

Crevillent (22/10/2021).- L’Ajuntament de Crevillent ha rebut una ajuda d’un import total de 58336,69 euros, dins del programa de subvencions per a pal·liar els danys produïts als municipis i entitats locals de la província d’Alacant afectats pel temporal de pluges, fenòmens costaners i vents ocorreguts (DANA) a la Comunitat Valenciana entre l’11 i el 14 de setembre de 2019.

Aquest import s’ha assignat per a costejar despeses com els treballs d’arranjament i neteja en parcs i camins com ara Rambleta, la Rambla de Sant Gaietà, camí Cantera, camí de Luvipol, camí del Pollastre, Baix Xiringuito, La Monja, Bigotilla, el camí d’accés a El Marjal, el que uneix el Pla amb Bon Lloc o el que va de la cantera a la Barraca de Penya Negra.

 

També les tasques de traure terra i fang a l’accés als Molins, Marxant i la Costera dels Dragons i Partida Barrosa. I els derivats de la neteja i reparació de danys als carrers de Sant Felip Neri, el Parc municipal, el Parc de Sant Gaieta, així com la retirada dels arbres caiguts, la realització del pas d’eixida d’aigua a la Crta. Estació o la neteja de l’eixida del tub de la Rambla.

S’inclouen també els subministraments de menjar i beguda als damnificats de la riada, i dels aliments i productes de necessitat a Creu Roja i Protecció Civil, el servei de trasllat dels usuaris i usuàries del càmping en autobús, el transport d’animals a causa de la inundació de Sant Felip Neri, l’arranjament del magatzem del parc, els serveis de redacció dels informes de valoració de danys en les vivendes i bens, i l’adquisició de sacs d’arena i material d’obra per al Rincón de los Pablos, entre d’altres.

 

El Ayuntamiento de Crevillent obtiene una subvención de la Diputación de Alicante para paliar los daños de la DANA

 

  • El importe total asciende a 58.336 euros, destinados a sufragar los desperfectos ocurridos durante el temporal de lluvias, fenómenos costeros y vientos entre los días 11 y 14 de septiembre en la Comunidad Valenciana

Crevillent (22/10/2021).- El Ayuntamiento de Crevillent ha recibido una ayuda de un importe total de 58.336,69 euros, dentro del programa de subvenciones para paliar los daños producidos a los municipios y entidades locales de la provincia de Alicante afectados por el temporal de lluvias, fenómenos costeros y vientos ocurrido (DANA) en la Comunitat Valenciana entre el 11 y el 14 de septiembre de 2019.

Este importe se ha asignado para costear gastos como los trabajos de arreglo y limpieza en parques y caminos como Rambleta, la Rambla de San Cayetano, camino Cantera, camino de Luvipol, camino del Pollo, Bajo Chiringuito, La Monja, Bigotilla, el camino de acceso a El Marjal, el que úne el Pla con Bon Lloc o el que va de la cantera a la Choza de Peña Negra.

También las labores de sacar tierra y barro en el acceso a Los Molinos, Marxant y la Cuesta de Dragones y Partida Barrosa. Y los derivados de la limpieza y reparación de daños en las calles de San Felipe Neri, el Parque municipal, el Parque de San Cayetano, así como la retirada de los árboles caídos, la realización del paso de salida de agua en la Crta. Estación o la limpieza de la salida del tubo de La Rambla.

Se incluye también el suministro de comida y bebida  a los damnificados de la riada, y de alimentos y productos de necesidad a Cruz Roja y Protección Civil, el servicio de traslado de los usuarios y usuarias del camping en autobús, el transporte de animales debido a la inundación de San Felipe Neri, el arreglo del almacén del parque, los servicios de redacción de los informes de valoración de daños en las vivienda y enseres y la adquisición de sacos de arena y material de obra para el Rincón de los Pablos, entre otros.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies