Selecció de 20 participants per al Taller d’ocupació T’Avalem Vila de Crevillent III

Aquest programa d’ocupació i formació en l’Ajuntament de Crevillent tindrà una duració d’1 any gràcies a una subvenció de 482.700 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb la col·laboració del Fons Social Europeu

El Labora comença hui la preselecció de vint joves d’entre 16 i 30 anys per a la seua participació en les modalitats de “Activitats de gestió administrativa i creació i gestió de microempreses” i “Confecció i publicació de pàgines web”

 

Crevillent (08/11/2021).- Comença el període de selecció de participants per al Taller d’ocupació T’Avalem Vila de Crevillent III, un programa que donarà ocupació i formació a un total de 20 joves inscrits prèviament en el programa de Garantia Juvenil i als quals durant 1 any se’ls formalitzarà un contracte de formació-ocupació a jornada completa.

La regidora d’Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral, informa que les persones participants seran preseleccionades a través del LABORA. Entre els requisits està ser major de 16 anys i menor de 30, estar inscrit com a demandant d’ocupació en el LABORA, figurar actiu en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i comptar amb el Graduat en ESO.

Aquest programa serà posat en marxa pròximament des de la Regidoria d’Economia Sostenible de l’Ajuntament de Crevilent gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb la col·laboració del Fons Social Europeu de la Unió Europea. Tindrà una quantia global màxima de 482.716 euros, incloent el cost total del professorat, el personal directiu i auxiliar, així com totes les despeses necessàries per a la seua realització i execució.

El Taller d’ocupació T’Avalem inclou dotze mesos de formació gratuïta teòrica i pràctica, dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i adquisició d’experiència professional dins de dues modalitats: Activitats de gestió administrativa i creació i gestió de microempreses i Confecció i publicació de pàgines web. Prèvia sol·licitud de l’alumnat, s’emetrà el certificat de professionalitat o acreditació parcial acumulable que corresponga.

Per a Estefanía Salinas Peral, amb iniciatives públiques com aquesta es pretén millorar la qualificació i afavorir la inserció laboral de les i els joves de Crevillent, una mesura més per a fomentar l’ocupació en la localitat. L’edil assenyala que per a més informació les persones interessades poden dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), situada al Carrer Blasco Ibañez núm.8 o a l’oficina del Labora, en Carrer Portes d’Oriola, núm.7.

Selección de 20 participantes para el Taller de empleo T’Avalem Villa de Crevillent III

 

  • Este programa de empleo y formación en el Ayuntamiento de Crevillent tendrá una duración de 1 año gracias a una subvención de 482.700 euros de la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo con la colaboración del Fondo Social Europeo

 

  • El Labora comienza hoy la preselección de veinte jóvenes de entre 16 y 30 años para su participación en las modalidades de “Actividades de gestión administrativa y creación y gestión de microempresas” y “Confección y publicación de páginas web”

Crevillent (08/11/2021).- Comienza el periodo de selección de participantes para el Taller de empleo T’Avalem Villa de Crevillent III, un programa que dará empleo y formación a un total de 20 jóvenes inscritos previamente en el programa de Garantía Juvenil y a los que durante 1 año se les formalizará un contrato de formación-empleo a jornada completa.

La concejala de Economía Sostenible, Estefanía Salinas Peral, informa que las personas participantes serán preseleccionadas a través del LABORA. Entre los requisitos está ser mayor de 16 años y menor de 30, estar inscrito como demandante de empleo en el LABORA, figurar activo en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil y contar con el Graduado en ESO.

Este programa será puesto en marcha próximamente desde la Concejalía de Economía Sostenible del Ayuntamiento de Crevilent gracias a una subvención de la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo con la colaboración del Fondo Social Europeo de la Unión Europea y tendrá una cuantía global máxima de 482.716 euros, incluyendo el coste total del profesorado, el personal directivo y auxiliar, así como todos los gastos necesarios para su realización y ejecución.

El Taller de empleo T’Avalem incluye doce meses de formación gratuita teórica y práctica, dirigida al aprendizaje, la cualificación y adquisición de experiencia profesional dentro de dos modalidades: Actividades de gestión administrativa y creación y gestión de microempresas y Confección y publicación de páginas web. Previa solicitud del alumnado, se emitirá el certificado de profesionalidad o acreditación parcial acumulable que corresponda .

Para Estefanía Salinas Peral, con iniciativas públicas como esta se pretende mejorar la cualificación y favorecer la inserción laboral de las y los jóvenes de Crevillent, una medida más para fomentar el empleo en la localidad. La edil señala que para más información las personas interesadas pueden dirigirse a la Agencia de Desarrollo Local (ADL), ubicada en la Calle Blasco Ibañez n.º 8 o a la oficina del Labora, en Calle Portes d’Oriola, 7.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies