L’Ajuntament de Crevillent implanta la cita prèvia en línia per a l’expedició del DNI

 La regidora d’Informàtica i Telecomunicacions, Estefanía Salinas Peral, ha informat que ja es pot demanar cita per a expedir o renovar el Document Nacional d’Identitat en el portal citaprevia.crevillent.es o accedint a través de la web municipal

 L’objectiu de la modernització d’aquest servei és evitar llargues esperes i cues innecessàries. La pròxima expedició serà el dilluns 22 de novembre

 

Crevillent (15/11/2021).- La Regidoria d’Informàtica i Telecomunicacions ha posat en marxa la cita prèvia en línia per al servei d’expedició i renovació del Document Nacional d’Identitat (DNI) a Crevillent.

Segons ha explicat la regidora d’Informàtica i Telecomunicacions, Estefanía Salinas Peral, ja es pot demanar cita per a la pròxima expedició, que serà el dilluns 22 de novembre, en la pàgina web https://citaprevia.crevillent.es/ o accedint a través de la web municipal www.crevillent.es.

Les persones interessades hauran d’acudir a la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó, situada en C/ Llavador nº7, el dia i hora que marque la seua cita, existint torns entre les 8.30 i les 10 hores.

Per a dur a terme aquest tràmit és necessari aportar una fotografia recent i en color del rostre del sol·licitant, grandària 32×26 mil·límetres, amb fons uniforme blanc i llis, presa de front amb el cap totalment descobert i sense ulleres de cristalls foscos o qualsevol altra peça que puga impedir o dificultar la identificació de la persona.

La fotografia haurà de mostrar clarament l’oval de la cara, ser d’alta resolució i estar revelada en paper fotogràfic de bona qualitat. El DNI serà recollit obligatòriament per la persona interessada el dia hàbil següent. S’haurà d’acudir a l’expedició amb els següents requisits:

 

REQUISITS GENERALS ●      1 FOTO CARNET

●      12 EUROS

RENOVACIÓ PER PÈRDUA ●      1 FOTO CARNET   (SI ESTÀ CADUCAT)

●      12 EUROS

RENOVACIÓ PER CANVI DE DOMICILI ●      1 FOTO CARNET

●      CERTIFICAT EMPADRONAMENT

RENOVACIÓ PER ROBATORI ●     1 FOTO  CARNET   (SI ESTÀ CADUCAT)

●     12 EUROS

●     DENÚNCIA

MENORS D’EDAT.- Acompanyats de pare o mare amb el seu DNI
PRIMERA VEGADA ●      1 FOTO CARNET

●      12 EUROS

●      PARTIDA NAIXEMENT

●      CERTIFICAT EMPADRONAMENT

RENOVACIÓ ●      1 FOTO CARNET

●      12 EUROS

El Ayuntamiento de Crevillent implanta la cita previa online para la expedición del DNI

 

  • La concejala de Informática y Telecomunicaciones, Estefanía Salinas Peral, ha informado que ya se puede pedir cita para expedir o renovar el Documento Nacional de Identidad en el portal citaprevia.crevillent.es o accediendo a través de la web municipal

 

  • El objetivo de la modernización de este servicio es evitar largas esperas y colas innecesarias. La próxima expedición será el lunes 22 de noviembre

Crevillent (15/11/2021).- La Concejalía de Informática y Telecomunicaciones ha puesto en marcha la cita previa online para el servicio de expedición y renovación del Documento Nacional de Identidad (DNI) en Crevillent.

Según ha explicado la concejala de Informática y Telecomunicaciones, Estefanía Salinas Peral, ya se puede pedir cita para la próxima expedición, que será el lunes 22 de noviembre, en la página web https://citaprevia.crevillent.es/ o accediendo a través de la web municipal www.crevillent.es.

Las personas interesadas deberán acudir a la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó, ubicada en C/ Llavador nº7, el día y hora que marque su cita, existiendo turnos entre las 8:30 y las 10 horas.

Para llevar a cabo este trámite es necesario aportar una fotografía reciente y en color del rostro del solicitante, tamaño 32×26 milímetros, con fondo uniforme blanco y liso, tomada de frente con la cabeza totalmente descubierta y sin gafas de cristales oscuros o cualquier otra prenda que pueda impedir o dificultar la identificación de la persona.

La fotografía deberá mostrar claramente el óvalo de la cara, ser de alta resolución y estar revelada en papel fotográfico de buena calidad. El DNI será recogido obligatoriamente por la persona interesada el día hábil siguiente. Se deberá  acudir a la expedición con los siguientes requisitos:

 

REQUISITOS GENERALES ●      1 FOTO CARNET

●      12 EUROS

RENOVACIÓN POR PÉRDIDA 1 FOTO CARNET   (SI ESTÁ CADUCADO)

12 EUROS

RENOVACIÓN POR CAMBIO DE DOMICILIO ●      1 FOTO CARNET

●      CERTIFICADO EMPADRONAMIENTO

RENOVACIÓN POR ROBO ●      1 FOTO  CARNET   (SI ESTÁ CADUCADO)

●      12 EUROS

●      DENUNCIA

MENORES DE EDAD.- Acompañados de padre o madre con su DNI
1ª VEZ ●      1 FOTO CARNET

●      12 EUROS

●      PARTIDA NACIMIENTO

●      CERTIFICADO EMPADRONAMIENTO

RENOVACIÓN ●      1 FOTO CARNET

●      12 EUROS

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies