Crevillent celebra la Setmana de Promoció de l’Autonomia del Major amb multitud d’activitats

Entre els dies 13 i 17 de desembre es desenvoluparan diferents tallers i cursos organitzats des de la Regidoria de Drets Socials i Majors i el CEAM en horari de matí i vesprada

Crevillent (13/12/2021).- Aquest matí s’ha inaugurat en el Pavelló Els Abrets de Crevillent la Setmana de Promoció de l’Autonomia del Major amb la presència de la regidora de Drets Socials i Desenvolupament Humà, Montserrat Pineda, i el director del CEAM, Juan Manuel Galbis.

Segons han informat Pineda, des de hui dia 13 i fins a aquest divendres 17 de desembre tindran lloc multitud de tallers i activitats dirigides a les persones majors de la localitat amb l’objectiu de “afavorir la prolongació de la autonomia i independència dels nostres majors en les activitats de la vida diària”.

La programació es desenvoluparà tant en el Centre de Majors Parc Nou i el CEAM  (Centre Especial D’Atenció al Major) com en el Pavelló Els Abrets, als matins i a les vesprades, i ha començat hui amb el Taller “Tonifica’t i allibera’t de l’estrés”, a càrrec de les monitores de Taitxí i de Ioga, i continuarà aquesta vesprada amb el curs “Whatsapea amb els teus nets/as”.

Crevillent celebra la Semana de Promoción de la Autonomía del Mayor con multitud de actividades

 

  • Entre los días 13 y 17 de diciembre se desarrollarán diferentes talleres y cursos organizados desde la Concejalía de Derechos Sociales y Mayores y el CEAM en horario de mañana y tarde

Crevillent (13/12/2021).- Esta mañana se ha inaugurado en el Pabellón Els Abrets de Crevillent la Semana de Promoción de la Autonomía del Mayor con la presencia de la concejala de Derechos Sociales y Desarrollo Humano, Montserrat Pineda, y el director del CEAM, Juan Manuel Galbis.

Según han informado Pineda, desde hoy día 13 y hasta este viernes 17 de diciembre tendrán lugar multitud de talleres y actividades dirigidas a las personas mayores de la localidad con el objetivo de  “favorecer la prolongación de la autonomía e independencia de nuestros mayores en las actividades de la vida diaria”.

La programación se desarrollará tanto en el Centro de Mayores Parc Nou y el CEAM (Centro Especial De Atención al Mayor) como en el Pabellón Els Abrets, por las mañanas y por las tardes, y ha comenzado hoy con el Taller “Tonifícate y libérate del estrés”, a cargo de las monitoras de Taichí y de Yoga, y continuará esta tarde con el curso “Whatsapea con tus nietos/as”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies