Renovat el Consell Escolar Municipal de Crevillent

La renovació del nou Consell Escolar Municipal de Crevillent s’ha dut a terme després de les eleccions que cada sector representat ha realitzat

Els sectors d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, directors/es de centres, sindicats i alumnes han triat als seus representants per a formar part d’aquest òrgan de participació de tota la comunitat educativa

Crevillent (17/12/2021).- Ahir, 16 de desembre, es va realitzar la sessió constitutiva del nou Consell Escolar que després de la renovació dels seus membres inicia un mandat de 4 anys per a donar participació a tots els sectors educatius i ser l’òrgan decisiu en l’organització dels aspectes educatius que afecten directament els col·legis i instituts de la localitat.

com les Comissions de Matriculació i les propostes de zones d’influència, les decisions que afecten el Pla Edificant, el seguiment de la proposta dels arranjaments escolars que realitza l’administració educativa, el seguiment de l’absentisme escolar i les seues propostes de millora, són, entre altres, competències que ha de desenvolupar el Consell Escolar Municipal.

El procés de constitució d’aquest Consell Escolar ha sigut precedit per les eleccions que s’han desenvolupat en cada sector representat. Fruit d’aqueixes eleccions en el nou Consell Escolar, que tindrà un total de 30 membres com a marca la llei, estaran representats 7 membres de les Associacions de Pares i Mares d’Alumnes, 8 representants dels directors/es de centres educatius, 7 representants dels sindicats, 1 representant de les associacions de veïns de la localitat, 2 representants d’alumnes, un cada Institut, i que al costat dels 5 representants de les administracions local i autonòmica, sumen els 30 membres que ha de tindre el Consell Escolar Municipal.

La sessió constitutiva ha estat presidida pel Sr. Alcalde, José Manuel Penalva i al costat del Regidor d’Educació, Jesús Ruiz, han agraït a tots els nous membres la seua participació en aquest procés electoral i han desitjat a tots i totes molts èxits en la seua labor de suport a l’educació, la qual cosa repercutirà, sens dubte, en una millor educació per a tots els escolars crevillentins.

Renovado el Consejo Escolar Municipal de Crevillent

 

  • La renovación del nuevo Consejo Escolar Municipal de Crevillent se ha llevado a cabo tras las elecciones que cada sector representado ha realizado

  • Los sectores de Asociaciones de Madres y Padres de Alumnos, directores/as de centros, sindicatos y alumnos/as han elegido a sus representantes para formar parte de este órgano de participación de toda la comunidad educativa

 

Crevillent (17/12/2021).- Ayer, 16 de diciembre, se celebró la sesión constitutiva del nuevo Consejo Escolar, que tras la renovación de sus miembros inicia un mandato de 4 años para dar participación a todos los sectores educativos  y ser el órgano decisivo e en la organización de los aspectos educativos que afectan directamente a los colegios  e institutos de la localidad.

Cuestiones como las Comisiones de Matriculación y las propuestas de zonas de influencia, las decisiones que afectan al Plan Edificant, el seguimiento de la propuesta de los arreglos escolares que realiza la administración educativa, el seguimiento del absentismo escolar y sus propuestas de mejora, son, entre otras, competencias que ha de desarrollar el Consejo Escolar Municipal.

El proceso de constitución de este Consejo Escolar ha sido precedido por  las elecciones que se han desarrollado en cada sector representado. Fruto de esas elecciones en el nuevo Consejo Escolar, que tendrá un total de 30 miembros como marca la ley, estarán representados 7 miembros de las Asociaciones de Padres y Madres de Alumnos, 8 representantes de los directores/as de centros educativos, 7 representantes de los sindicatos, 1 representante de las asociaciones de vecinos de la localidad, 2 representantes de alumnos, uno  cada Instituto, y que junto a los 5 representantes de las administraciones local y autonómica, suman los 30 miembros que ha de tener el Consejo Escolar Municipal.

La sesión constitutiva ha estado presidida por el alcalde, José Manuel Penalva , que junto al concejal de Educación, Jesús Ruiz, agradecieron a todos los nuevos miembros su participación en este proceso electoral, deseando a todos y todas muchos éxitos en su labor de apoyo a la educación, lo que repercutirá, sin duda, en una mejor educación para todos los escolares crevillentinos.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies