Aquest Nadal Crevillent comptarà amb la pista de gel més solidària

Del 3 al 9 de gener es podrà patinar en una pista de gel sintètic instal·lada en el Passeig de Fontenay per 1 euro. Tots els beneficis aniran destinats a PayaSOSpital per a visitar a xiquets i xiquetes hospitalitzats a les seues cases

 

Crevillent (29/12/2021).- Les regidories d’Esports, Joventut i Festes han revelat aquest matí en el Saló de Plens tots els detalls sobre una de les novetats més destacades en la programació de Nadal d’enguany: una pista de gel sintètic que, a més, serà solidària.

Des del 3 fins al 9 de gener xiquets, xiquetes i persones adultes podran patinar en la pista de gel que s’instal·larà en el Passeig de Fontenay (a l’altura del Gimnàs Municipal), en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Excepte el dimecres 5, que tancarà a la vesprada amb motiu de la Cavalcada i el dijous 6, Dia de Reis, que tancarà al matí.

Per a aquesta activitat no serà necessari reservar prèviament, ja que compta amb una àmplia disponibilitat horària. Per a entrar s’establiran grups reduïts per ordre d’arribada i en funció de l’edat dels participants.

Des de les difentes àrees municipals han destacat el caràcter solidari d’aquesta activitat, que comptarà amb un preu simbòlic d’un euro. Tot el recaptat anirà destinat a l’ONG PayaSOSpital i al seu programa “Toc Toc!” mitjançant el qual pallassos i equip mèdic realitzen visites a les cases dels xiquets i xiquetes amb malalties avançades.

  

Esta Navidad Crevillent contará con la pista de hielo más solidaria

 

  • Del 3 al 9 de enero se podrá patinar en una pista de hielo sintético instalada en el Paseo de Fontenay por 1 euro. Todos los beneficios irán destinados a PayaSOSpital para visitar a niños y niñas hospitalizados en sus casas

Crevillent (29/12/2021).- Las concejalías de Deportes, Juventud y Fiestas han desvelado esta mañana en el Salón de Plenos todos los detalles sobre una de las novedades más destacadas en la programación de Navidad de este año: una pista de hielo sintético que, además, será solidaria.

Desde el 3 hasta el 9 de enero niños, niñas y personas adultas podrán patinar en la pista de hielo que se instalará en el Paseo de Fontenay (a la altura del Gimnasio Municipal), en horario de 10 a 13 h y de 16 a 20 h. Salvo el miércoles 5, que cerrará por la tarde con motivo de la Cabalgata y el jueves 6, Día de Reyes, que cerrará por la mañana.

Para esta actividad no será necesario reservar previamente, puesto que cuenta con una amplia disponibilidad horaria. Para los pases se establecerán grupos reducidos por orden de llegada y en función de la edad de los participantes.

Desde las difentes áreas municipales han destacado el carácter solidario de esta actividad, que contará con un precio simbólico de un euro. Todo lo recaudado irá destinado a la ONG PayaSOSpital y a su programa “¡Toc Toc!” mediante el que payasos y equipo médico realizan visitas a los hogares de los niños y niñas con enfermedades avanzadas.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies