Els punts verds de zona poden ser una solución per a fer de Crevillent un exemple sostenible en la recollida selectiva en les partides rurals

Crevillent (18/01/2022).- A les partides rurals de Crevillent és recurrent des de fa anys l’aparició al voltant dels contenidors de la brossa de residus de poda, d’obres, mobles o, fins i tot, restes d’amiant. Aquests punts són ben coneguts per la ciutadania. La creació de punts verds poden ser una solució que aprofiten per millorar la recollida dels residus, millorar el Medi Ambient i la imatge de la nostra localitat.

El camí cap a una ciutat verda i sostenible passa inevitablement per una gestió responsable dels nostres residus. Un punt verd de zona és una instal·lació mediambiental que es troba situada a les zones rurals, partides o perifèria de la localitat. Aquests punts estan destinats a facilitar i fer una recollida més eficient dels residus que es generen en aquestes zones.

Aquests punts verds de zona, per tant, són llocs de reciclatge de grans dimensions on es poden abocar residus que no podem llançar al contenidor normal, com ara mobles, residus de poda, electrodomèstics o, fins i tot, runa.

Per fer de Crevillent una ciutat més sostenible, amable amb el Medi Ambient i que camine cap a un model amb zero contaminacions, cal continuar transitant un model de gestió dels residus responsable i eficient. Una bona manera d’insistir en aquest camí és, en definitiva, establir punts verds de zona que facen que les zones afectades per l’acumulació de residus passen a ser un model d’èxit.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies