El Centre Jove celebra el Carnestoltes amb contes, disfresses i activitats per als xiquets

Del 23 al 25 de febrer el Centre Jove oferirà activitats per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys organitzades pels alumnes del Taller d’Ocupació

 

Crevillent (17/02/2022).- El Centre Jove acollirà, des de dimecres 23 fins a divendres 25, diferents activitats adreçades a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys com ara la recerca d’un tresor pirata, un taller per a elaborar màscares o un conte, amb disfresses i balls, per a explicar l’origen del Carnestoltes, tot organitzat i ideat pels alumnes del Taller d’Ocupació.

La regidora de Joventut, Ana Vanessa Mas, ha destacat “la implicació dels alumnes del Taller d’Ocupació per a pensar totes aquestes activitats” i ha posat de relleu que el Carnestoltes “torna a tenir activitats presencials, amb totes les mesures de seguretat corresponents, després de tants mesos de pandèmia”.

El dimecres 23 s’organitzarà un taller de màscares per a infants de 6 a 12 anys, perquè, a través de materials reciclats, els xiquets i xiquetes puguen desenvolupar la seua creativitat per a fer màscares de carnestoltes.

El dijous 24 és el torn d’“El ball de la cort”, una activitat que combina els contes, marionetes, cançons i fins i tot una coreografia de l’època per a explicar als més menuts (de 6 a 8 anys) l’origen de la festa de Carnestoltes

El divendres 25 es clausurarà la celebració del Carnestoltes al Centre Jove amb l’activitat “Anem a buscar el tresor pirata”, en la qual els participants hauran de trobar el tresor a través de diferents pistes i amb l’ús de disfresses.

A més d’aquestes activitats, totes de vesprada de 17:00 a 18:00 hores, la recepció del Centre Jove comptarà amb un photocall per a poder fer-se fotos amb diferents elements del Carnestoltes. Per a més informació es pot acudir o telefonar al Centre Jove.

 

El Centre Jove celebra el carnaval con cuentos, disfraces y actividades para los niños

  • Del 23 al 25 de febrero el Centre Jove ofrecerá actividades para niños y niñas de 6 a 12 años organizadas por el alumnado del Taller de Empleo

 

Crevillent (17/02/2022). El Centre Jove acogerá, desde el miércoles 23 hasta el viernes 25, diferentes actividades dirigidas a niños y niñas entre 6 y 12 años como la búsqueda de un tesoro pirata, un taller para elaborar máscaras o un cuento, con disfraces y bailes, para explicar el origen del Carnaval, organizado e ideado por los alumnos del Taller de Empleo.

La concejala de Juventud Ana Vanessa Mas, ha destacado “la implicación del alumnado del Taller de Empleo para pensar todas estas actividades” y ha puesto de manifiesto que este Carnaval “vuelven las actividades presenciales, con todas las medidas de seguridad correspondientes, después de tantos meses de pandemia”.

El miércoles 23 se organizará un taller de máscaras para niños y niñas de 6 a 12 años, para que, a través de materiales reciclados, los niños puedan desarrollar su creatividad para hacer máscaras de Carnaval.

El jueves 24 es el turno de “El ball de la cort”, una actividad que combina los cuentos, marionetas, canciones e incluso una coreografía de la época para explicar a los más pequeños (de 6 a 8 años) el origen de la fiesta de Carnaval.

El viernes 25 se clausurará la celebración del Carnaval en el Centre Jove con la actividad “Vamos a buscar el tesoro pirata”, donde los participantes habrán de encontrar el tesoro mediante diferentes pistas y con el uso de disfraces.

Además de todas estas actividades, todas ellas por la tarde de 17:00 a 18:00 horas, la recepción del Centre Jove contará con un photocall per a poder hacerse fotos con diferentes elementos del Carnaval. Para más información se puede acudir o llamar al Centre Jove.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies