La Colla el Campanà-Ecologistes en Acció participa per primera vegada en la Biomarató (City Nature Challenge) de Primavera 2022

L’Activitat consisteix en fotografiar i enregistrar àudios de naturalesa dels nostre voltant i pujar-ho a l’aplicació iNaturalist, amb l’objectiu de participar en projectes de ciència ciutadana creant una base de dades de la nostra biodiversitat.

Aquesta primavera la zona de Crevillent i voltants s’estrena a la Biomarató dins del Projecte paraigua d’Espanya. Per a més informació i per a què els teus registres compten en el City Nature Challenge CNC uneix-te a aquests tres Projectes (el local, l’estatal i l’internacional) amb només un clic.

La Biomarató és un esdeveniment que combina naturalesa i fotografia, sent la Biomarató (City Nature Challenge-CNC) un projecte internacional de ciència ciutadana en el qual participen ciutats de tot el món. A les últimes edicions han participat diversos centenars de persones, aportant prop de 15.000 observacions de fauna i flora pertanyents a tot l’estat,sent aquesta la primera vegada que Crevillent participarà gràcies a la Colla el Campanà-Ecologistes en Acció.

La Biomarató se celebrarà durant els dies 29 d’abril al 2 de maig, en el qual durant el cap de setmana es realitzaran el major nombre possible de captures digitals de Biodiversitat: tant fotos com àudios, tant de l’ésser viu, com dels seus rastres o els indicis de vida que aquests deixen.

Per a participar, només serà necessari un dispositiu que faça fotos o grave àudios, havent de pujar eixes fotos a la plataforma iNaturalist, la quals es troben debades en descàrrega per dispositius Android i iPhone.

Per a més informació, visiteu l’entrada de la nostra web: https://elcampana.wordpress.com/2022/04/22/el-campana-participa-en-la-biomarato-de-primavera-2022/

Colla Ecologista-Cultural «El Campanà»
Ecologistes en Acció de Crevillent
22 d’abril del 2022

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies