Torna l’intercanvi de llibres amb la Biblioteca Municipal i el projecte Crevillent Ciutat Lectora

El pròxim 20 de maig hi haurà una nova ocasió per a intercanviar llibres amb dos llocs situats en la Plaça de la Constitució i enfront del Mercat de Proveïments

Crevillent (19/05/2022).- Després de l’èxit de participació en l’última ocasió en què es van realitzar activitats de bookcrossing, Ciutat Lectora torna a traure els seus estands al carrer perquè la població puga realitzar els seus intercanvis de llibres.

L’activitat es realitzarà aquest divendres, dia 20 de maig, a la Plaça de la Constitució i enfront del Mercat de Proveïments, entre les 9.00 h i les 13.00 h i es comptarà amb la col·laboració del personal del Taller d’Ocupació per a dur-la a terme.

Tant la directora de la Biblioteca com el regidor de Cultura, Jesús Ruiz, animen tota la població a participar en aquesta iniciativa amb la qual es fomenta donar als llibres una nova vida.

 

Vuelve el intercambio de libros con la Biblioteca Municipal y el proyecto Crevillent Ciutat Lectora

 

  • El próximo 20 de mayo habrá una nueva ocasión para intercambiar libros con dos puestos situados en la Plaza de la Constitución y frente al Mercado de Abastos

Crevillent (19/05/2022).- Tras el éxito de participación en la última ocasión en que se realizaron actividades de bookcrossing, Ciutat Lectora vuelve a sacar sus stands a la calle para que la población pueda realizar sus intercambios de libros.

La actividad se realizará este viernes, día 20 de mayo, en la Plaza de la Constitución y frente al Mercado de Abastos, entre las 9:00 h y las 13:00 h y se contará con la colaboración del personal del Taller de Empleo para llevarla a cabo.

Tanto la directora de la Biblioteca como el concejal de Cultura, Jesús Ruiz, animan a toda la población a participar en esta iniciativa con la que se fomenta dar a los libros una nueva vida.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies