Nous tallers infantils durant el mes de juny a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” ha programat dos tallers per al gaudiment de xiquets i xiquetes en el començament de les seues vacances d’estiu

 

Crevillent (08/06/2022).- Per a aquest mes de juny s’han programat des de la Biblioteca Municipal dos tallers, “Taller de lectura expressiva” i “Taller de robòtica”, que donaran començament ja una vegada iniciades les vacances escolars i les inscripcions de les quals ja es poden formalitzar a la Biblioteca.

Del dimecres 22 al dissabte 25 tindrà lloc el primer dels tallers, “Taller de lectura expressiva”, en el qual xiquetes i xiquets d’entre 8 i 12 anys coneixeran, mitjançant jocs teatrals i senzills exercicis, les eines necessàries per a perdre la por i ser resolutius davant la difícil tasca de comunicar.

Una manera d’aprendre, de manera lúdica, com preparar un text, l’exposició oral d’un tema o la satisfacció que suposa emocionar, a través de la lectura, a qui ens escolta.

La setmana següent, del dilluns dia 27 al dijous dia 30, tindrà lloc el Taller de Robòtica, dirigit en aquesta ocasió per Future Kids. Aquest taller està indicat per a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys i en ell aprendran a construir dispositius que funcionen de manera autònoma i a desenvolupar el sentit de la lògica, la creativitat i l’enginy per a poder construir aquests aparells, que a més aniran acompanyats d’un programa informàtic per a fer-los funcionar.

Tant la directora de la Biblioteca com el Regidor de Cultura esperen que les activitats programades siguen de l’interés del públic.

Poden trobar més informació en Facebook, Instagram o en la web www.crevillent.es en l’apartat de Cultura.

 

Nuevos talleres infantiles durante el mes junio en la Biblioteca Municipal

 

  • La Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” ha programado dos talleres para el disfrute de niños y niñas en el comienzo de sus vacaciones de verano.

Crevillent (08/06/2022).- Para este mes de junio se han programado desde la Biblioteca Municipal dos talleres, “Taller de lectura expresiva” y “Taller de robótica”, que darán comienzo ya una vez iniciadas las vacaciones escolares y cuyas inscripciones ya se pueden formalizar en la Biblioteca.

Del miércoles 22 al sábado 25 tendrá lugar el primero de los talleres, “Taller de lectura expresiva”, en el que niñas y niños de entre 8 y 12 años conocerán, mediante juegos teatrales y sencillos ejercicios, las herramientas necesarias para perder el miedo y ser resolutivos ante la difícil tarea de comunicar. Una manera de aprender, de forma lúdica, cómo preparar un texto, la exposición oral de un tema o la satisfacción que supone emocionar, a través de la lectura, a quien nos escucha.

La semana siguiente, del lunes día 27 al jueves día 30, tendrá lugar el Taller de Robótica, dirigido en esta ocasión por Future Kids. Este taller está indicado para niños y niñas de entre 7 y 12 años y en él aprenderán a construir dispositivos que funcionen de forma autónoma y a desarrollar el sentido de la lógica, la creatividad y el ingenio para poder construir estos aparatos, que además irán acompañados de un programa informático para hacerlos funcionar.

Tanto la directora de la Biblioteca como el Concejal de Cultura esperan que las actividades programadas sean del interés del público.

Pueden encontrar más información en Facebook, Instagram o en la web www.crevillent.es en el apartado de Cultura.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies