Comença la segona campanya d’esterilització de gats sense propietari conegut

L’Ajuntament ha presentat també les bases d’una subvenció de concurrència competitiva per a les protectores d’animals per 8.000 euros

 

Crevillent (06/07/2022).- La Regidoria de Benestar Animal s’ha reunit amb les protectores d’animals de Crevillent, Patas Sin Fronteras i Pels Pèls, per a donar inici i tractar el tema de la segona campanya d’esterilització de gats sense propietari conegut, mentre que el consistori ha acceptat en l’últim plenari les bases d’una subvenció de concurrència competitiva per a les protectores d’animals amb una dotació de 8.000 euros per a la realització de tasques com la cura dels animals abandonats.

La regidora de l’àrea, Ana Vanesa Mas, ha assenyalat “la importància d’esterilitzar els gats que viuen al carrer per a tenir controlada la seua població al nostre municipi”, així com també ha posat de relleu “la necessitat de treballar colze a colze amb les protectores perquè puguen seguir duent a terme les seues tasques i col·laborant per a tindre un control sobre els animals que viuen al carrer, per a garantir la seua seguretat i també la dels veïns i veïnes, exposats a potencials infeccions si no es controlen aquests animals”.

Benestar Animal també ha donat inici a la campanya de la vacuna antiràbica, que és una passa més en el treball per a cuidar i tenir cura dels animals que viuen a Crevillent i s’allargarà durant el mes de juliol. Aquesta campanya de vacunació es durà a terme a dues clíniques veterinàries del poble, MiVet i la clínica San Francisco de Asís. El preu total serà de 49 euros (25 euros la identificació amb microxip, 14 euros la vacuna i 10 euros el passaport sanitari).

Ana Vanesa Mas també ha informat que la Regidoria de Benestar Animal va fer ahir lliurament de 1.500 kg de pinso per a gossos adults i cadells a les protectores d’animals.

Empieza la segunda campaña de esterilización de gatos sin propietario conocido

 

  • El Ayuntamiento ha presentado también las bases de una subvención de concurrencia competitiva para las protectoras de animales por 8.000 euros

Crevillent (06/07/2022).- La Concejalía de Bienestar Animal se ha reunido con las protectoras de animales de Crevillent, Patas Sin Fronteras y Pels Pèls, para dar inicio y tratar el tema de la segunda campaña de esterilización de gatos sin propietario conocido, mientras que el consistorio ha aceptado en el último pleno las bases de una subvención de concurrencia competitiva para las protectoras de animales con una dotación de 8.000 euros para la realización de tareas como el cuidado de los animales abandonados.

La concejala del área, Ana Vanesa Mas, ha señalado “la importancia de esterilizar a los gatos que viven en la calle para tener controlada su población de nuestro municipio”, así como también ha puesto en relieve “la necesidad de trabajar codo con codo con las protectoras para que puedan seguir llevando a cabo sus tareas y colaborando para tener un control sobre los animales que viven en la calle, para garantizar su seguridad y también la de los vecinos y vecinas, expuestos a potenciales infecciones si no se controlan estos animales”.

Bienestar Animal también ha dado inicio a la campaña de la vacuna antirrábica, que es un paso más en el trabajo para cuidar y cuidar de los animales que viven en Crevillent y se prolongará durante el mes de julio. Esta campaña de vacunación se llevará a cabo en dos clínicas veterinarias del pueblo, MiVet y la clínica San Francisco de Asís. El precio total será de 49 euros (25 euros la identificación con microchip, 14 la vacuna y 10 euros el pasaporte sanitario).

Ana Vanesa Mas también ha informado que la Concejalía de Bienestar Animal hizo ayer entrega de 1500 kg de pienso para perros adultos y cachorros a las protectoras de animales.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies