El PP intenta confondre als veins i veines de crevillent, aquesta vegada amb la construcció del skate park

L’obra a la Ciutat Esportiva Nord va ser cancel·lada per la pròpia empresa adjudicatària davant el fort increment del preu dels materials de construcció

“Tal vegada el que als regidors del PP els sap greu o miren amb una certa enveja és que aquest equip de govern i aquesta regidoria d’obres i d’esports en tres anys haja construït moltes més instal·lacions esportives i dotat de més serveis que el Partit Popular en els seus últims 12 anys”

Crevillent (08/07/2022).- “Com a regidor d’Esports vull aclarir uns aspectes respecte a la notícia que ha publicat el Partit Popular amb l’objectiu de confondre a la població i traure rèdit polític. El Govern no ha cancelat la construcció del skate park a la Ciutat Esportiva Nord sinó que ha sigut l’empresa adjudicatària de l’obra la que davant l’increment dels materials ha decidit renunciar a l’obra” explica Marcelino Giménez.

Marcelino ha afirmat que aquest projecte s’ha allargat en el temps perquè quan ja s’anava a executar l’obra els accessos a la ciutat esportiva nord no estaven en condicions perquè els camions i la maquinària pesant poguera circular fins al lloc en el qual s’havia d’executar l’obra del skate park, per la qual cosa ha sigut necessari construir un mur de contenció i realitzar modificacions de projecte, modificacions de contractes, nous plecs, licitacions i altres tràmits burocràtics i administratius que són aliens a l’equip de govern.

Per tant, el regidor ha volgut aclarir-li al Partit Popular i al senyor Alfredo Mas que és l’empresa la que renúncia a fer l’obra i no l’equip de govern. “Tal vegada el que als regidors del PP els sap greu o miren amb una certa enveja és que aquest equip de govern i aquesta regidoria d’obres i d’esports en 3 anys haja construït moltes més instal·lacions esportives i dotat de més serveis que el Partit Popular en els últims 12 anys”.

És aqueixa “enveja sana” la que els fa cometre aquests errors o que vulga confondre a la ciutadania de Crevillent, però tots els esportistes i tota la gent de Crevillent sap el que s’ha fet en les instal·lacions esportives durant aquests 3 anys, qui les ha fetes i el que el PP no va fer en 12 anys, que va ser pràcticament res.

És cridaner també que el PP critique que s’haja fet una consulta en les xarxes socials de l’àrea d’Esports per a veure quin dels dos projectes s’executava a petició dels crevillentins i crevillentines perquè la gent participe i decidisca a cada moment què és el que més li convé a aquesta població –afig Marcelino Giménez- això també diu molt del tarannà democràtic del Partit Popular.

D’altra banda l’edil ha destacat el treball realitzat des de la seua regidoria, ja que immediatament després de conéixer la decisió de l’empresa es va posar a la feina per a donar solució a la demanda fervent de les i els joves de Crevillent que es veurà materialitzada amb la creació d’una zona on poder practicar aquest esport dins del Complex Poliesportiu Félix Candela.

 

El PP vuelve a falsear información, esta vez con la construcción del skate park

 

  • La obra en la Ciudad Deportiva Norte fue cancelada por la propia empresa adjudicataria ante el fuerte incremento del precio de los materiales de construcción

  • “Tal vez lo que a los concejales del PP les sabe mal o miran con cierta envidia es que este equipo de gobierno y esta concejalía de obras y de deportes en tres años haya construido muchas más instalaciones deportivas y dotado de más servicios que el Partido Popular en sus últimos 12 años”

Crevillent (08/07/2022).- “Como concejal de Deportes quiero aclarar unos aspectos respecto a la noticia que ha publicado el Partido Popular con el objetivo de confundir a la población y sacar rédito político. El Gobierno no ha candelado la construcción del skate park en la Ciudad Deportiva Norte sino que ha sido la empresa adjudicataria de la obra la que ante el incremento de los materiales ha decidido renunciar a la obra” explica Marcelino Giménez.

Marcelino ha afirmado que este proyecto se ha alargado en el tiempo porque cuando ya se iba a ejecutar la obra los accesos a la ciudad deportiva norte no estaban en condiciones para que los camiones y la maquinaria pesada pudiera circular hasta el lugar en el que se tenía que ejecutar la obra del skate park, por lo que ha sido necesario construir un muro de contención y realizar modificaciones de proyecto, modificaciones de contratos, nuevos pliegos, licitaciones y demás trámites burocráticos y administrativos que son ajenos al equipo de gobierno.

Por lo tanto, el concejal ha querido aclararle al Partido Popular y al señor Alfredo Mas que es la empresa la que renuncia a hacer la obra y no el equipo de gobierno. “Tal vez lo que a los concejales del PP les sabe mal o miran con cierta envidia es que este equipo de gobierno y esta concejalía de obras y de deportes en 3 años haya construido muchas más instalaciones deportivas y dotado de más servicios que el Partido Popular en los últimos 12 años”.

Es esa “envidia sana” la que les hace cometer estos errores o que quiera confundir a la ciudadanía de Crevillent, pero todos los deportistas y toda la gente de Crevillent sabe lo que se ha hecho en las instalaciones deportivas durante estos 3 años, quien las ha hecho y lo que el PP no hizo en 12 años, que fue prácticamente nada.

Es llamativo también que el PP critique que se haya hecho una consulta en las redes sociales del área de Deportes para ver cuál de los dos proyectos se ejecutaba a petición de los crevillentinos y crevillentinas para que la gente participe y decida en cada momento qué es lo que más le conviene a esta población –añade Marcelino Giménez- eso también dice mucho del talante democrático del Partido Popular.

Por otra parte el edil ha destacado el trabajo realizado desde su concejalía, ya que inmediatamente después de conocer la decisión de la empresa se puso manos a la obra para dar solución a la demanda ferviente de las y los jóvenes de Crevillent que se verá materializada con la creación de una zona donde poder practicar este deporte dentro del Complejo Polideportivo Félix Candela.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies