L’associació ADIS arriba a un acord d’ocupació amb l’Ajuntament de Crevillent

S’ha acceptat el pressupost del contracte de treball per a 3 nous peons i 1 cap de quadrilla

 

Crevillent (08/08/2022).- L’Ajuntament de Crevillent i el Centre Social d’Ús d’Iniciativa Social ADIS han arribat a un acord d’ocupació mitjançant pel qual es durà a terme la contractació de 3 peons i 1 cap de quadrilla.

El motiu principal de l’acord és la inserció de persones amb diversitat funcional en l’àmbit laboral. A més, l’acord al qual ha arribat l’ajuntament amb l’associació, detalla el conjunt de serveis i operacions destinades a realitzar pels contractats al municipi de Crevillent.

Les tasques que hauran de dur a terme són: servei de desbrossament de solars i desbrossament de zones perimetrals de Crevillent. Per a això, comptaran amb el material necessari, totes les eines manuals i mecàniques necessàries per a la realització dels treballs.

Aquestes tasques les duran a terme durant cinc hores a la setmana, realitzades en una sola jornada. El dia i l’horari està per convindre entre les dues parts i els operaris estaran sempre supervisats per un Enginyer Tècnic Agrícola Titulat o un cap de quadrilla.

La regidora de Serveis Públics, Noemí Candela, declara que “aquest tipus d’acords suposen una oportunitat per a ampliar la seua formació de manera remunerada i que es considera un bon punt de partida per a ampliar la seua experiència laboral i trobar una futura ocupació”.

 

La asociación ADIS llega a un acuerdo de empleo con el Ayuntamiento de Crevillent

 

  • Se ha aceptado el presupuesto del contrato de trabajo para 3 nuevos peones y 1 jefe de cuadrilla

Crevillent (05/07/2022).- El Ayuntamiento de Crevillent y el Centro Social de Empleo de Iniciativa Social ADIS han llegado a un acuerdo de empleo mediante el cual se llevará a cabo la contratación de 3 peones y 1 jefe de cuadrilla.

El motivo principal del acuerdo es la inserción de personas con diversidad funcional en el ámbito laboral. Además, el acuerdo al que ha llegado el ayuntamiento con la asociación, detalla el conjunto de servicios y operaciones destinadas a realizar por los contratados en el municipio de Crevillent.

Las labores que tendrán que llevar a cabo son: servicio de desbroce de solares y desbroce de zonas perimetrales de Crevillent. Para ello, contarán con el material necesario, todas las herramientas manuales y mecánicas necesarias para la realización de los trabajos.

Estas labores las llevarán a cabo durante cinco horas a la semana, realizadas en una sola jornada. El día y el horario está por convenir entre las dos partes y los operarios estarán siempre supervisados por un Ingeniero Técnico Agrícola Titulado o jefe de cuadrilla.

La concejala de Servicios Públicos, Noemí Candela, declara que “este tipo de acuerdos suponen una oportunidad para ampliar su formación de manera remunerada y que se considera un buen punto de partida para ampliar su experiencia laboral y encontrar un futuro em

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies