L’Ajuntament de Crevillent rep una subvenció de 12.480 € per a realitzar cursos de formació en capacitats digitals per a dones

S’impartiran dos cursos de 40 hores a través del Labora. La formació està dirigida prioritàriament a dones desocupades amb l’objectiu de millorar els seus coneixements d’informàtica i facilitar la seua incorporació al món laboral

Crevillent (16/09/2022).- L’Ajuntament de Crevillent informa de la posada en marxa d’un nou programa de formació per a aquest exercici 2022, subvencionat pel Fons Social Europeu i el Labora de la Generalitat Valenciana, destinat a la realització de cursos en capacitats digitals per a dones de la Comunitat Valenciana.

Aquestes formacions es dirigeixen concretament a dones desocupades i que resideixen a municipis despoblats o que viuen a zones rurals, encara que s’estén a totes les localitats que compten amb menys de 30.000 habitants. Els objectius són impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

S’espera així facilitar la seua futura incorporació al món laboral i impulsar l’emprenedoria digital, en particular, cosa que afavoreix l’extensió d’“start-ups” de base tecnològica. Cal destacar que aquest programa realitza accions formatives en capacitats digitals que compten amb una gran demanda en l’àmbit laboral.

La regidora d’Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral, detalla que els 12.480€ que l’administració local ha rebut com a subvenció es materialitzaran en dos cursos de 40 hores de duració per a 12 alumnes. Un curs consistirà en una iniciació a la informàtica i competències digitals bàsiques, mentre que l’altre serà una iniciació a la informàtica i competències digitals bàsiques per a l’ocupació.

Las dones interessades han d’estar inscrites en l’oficina del Labora de Crevillent, situada al Carrer Portes d’Oriola, 7. Per a rebre més informació relacionada amb els cursos es pot acudir a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), situada al Carrer Blasco Ibáñez, 8 o telefonar al 965401526 (Extensió 305 o 306).

El Ayuntamiento de Crevillent recibe una subvención de 12.480 € para realizar cursos de formación en capacidades digitales para mujeres

 

  • Se van a impartir dos cursos de 40 horas a través del Labora. La formación está dirigida prioritariamente a mujeres desempleadas con el objetivo de mejorar sus conocimientos de informática y facilitar su incorporación al mundo laboral

Crevillent (16/09/2022).- El Ayuntamiento de Crevillent informa de la puesta en marcha de un nuevo programa de formación para este ejercicio 2022, subvencionado por Fondo Social Europeo y Labora de la Generalitat Valenciana, destinado a la realización de cursos en capacidades digitales para mujeres de la Comunitat Valenciana.

Estas formaciones se dirigen concretamente a mujeres desempleadas y que residen en municipios despoblados o que viven en zonas rurales, aunque se extiende a todas las localidades que cuenten con menos de 30.000 habitantes. Los objetivos son impulsar el emprendimiento, el desarrollo rural y reducir la brecha de género, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

Se espera así facilitar su futura incorporación al mundo laboral e impulsar el emprendimiento digital, en particular, fortaleciendo la extensión de “start-ups” de base tecnológica. Cabe destacar que este programa realiza acciones formativas en capacidades digitales que cuentan con una gran demanda en el ámbito laboral.

La concejala de Economía Sostenible, Estefanía Salinas Peral, detalla que los 12.480€ que la administración local ha recibido como subvención se materializarán en dos cursos de 40 horas de duración para 12 alumnas. Uno de ellos consistirá en una iniciación a la informática y competencias digitales básicas, mientras que el otro será una iniciación a la informática y competencias digitales básicas para el empleo.

Las mujeres interesadas deben estar inscritas en la oficina del Labora de Crevillent, situada en la Calle Puertas de Orihuela nº7. Para recibir más información relacionada con los cursos se puede acudir a la Agencia de Desarrollo Local (ADL), ubicada en la Calle Blasco Ibáñez número 8, o llamar al 965401526 (Extensión 305 ó 306).

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies