Crevillent inicia la campanya “El teu oci, la seua esclavitud” per a commemorar el Dia contra l’Explotació Sexual

La Regidoria d’Igualtat organitza dues conferències d’Amelia Tiganus i Mabel Lozano per a conscienciar la població contra la prostitució

 

Crevillent (20/09/2022).- La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Crevillent ha presentat la campanya “El teu oci, la seua esclavitud” per a commemorar el 23 de setembre, Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones. Destaquen les xarrades que duran a terme Amelia Tiganus, autora de “La revuelta de las putas, el dimecres 28 de setembre; i Mabel Lozano, escriptora i directora de cine en contra de l’explotació sexual, el dijous 21 d’octubre. A més, el mateix divendres 23 de setembre es farà la lectura d’un manifest a la plaça de l’Alcalde Manuel Menargues i es penjarà una pancarta a la façana de l’ajuntament.

 

L’edil d’Igualtat, Ana Vanesa Mas, ha explicat “la necessitat de conscienciar la població en contra d’un fet tan horrible com l’explotació sexual i el tràfic de persones, un problema que malauradament algunes persones tenen normalitzada a través de la prostitució, un fet contra el qual Crevillent vol demostrar el seu màxim rebuig”. “Un municipi per la igualtat com és Crevillent no pot tolerar la prostitució”, ha afegit.

 

El dimecres 28 de setembre a les 19:00h. tindrà lloc la conferència “Abolir la prostitució, qüestió de justícia social” d’Amelia Tiganus a la Casa de Cultura. Amelia Tiganus és l’autora del llibre “La revuelta de las putas”. De víctima a activista, en el qual explica la seua història com a supervivent del tràfic de persones i la prostitució. L’activista feminista d’origen romanés farà servir la seua pròpia experiència per a lluitar contra la violència sexual i contar els mecanismes que funcionen rere la prostitució.

 

El dijous 21 d’octubre a les 19:00h. l’actriu, directora de cine i escriptora Mabel Lozana farà una conferència contra l’explotació sexual de dones i xiquetes al Centre Jove. Lozano ha treballat de diferents maneres sobre el tema de l’explotació sexual, com fa al seu documental. La directora també exposarà la seua obra en contra d’aquesta xacra social a l’IES Macià Abela i a l’IES Canonge Manchón durant el matí.

 

La campanya de sensibilització quedarà completa amb les tanques publicitàries que es posaran amb el lema “El teu oci, la seua esclavitud”.

 

Crevillent inicia la campaña “Tu ocio, su esclavitud” para conmemorar el Día contra la Explotación Sexual

 

  • La Concejalía de Igualdad organiza dos conferencias de Amelia Tiganus y Mabel Lozano para concienciar la población contra la prostitución

 

Crevillent (20/09/2022).- La Concejalía de Igualdad del Ayuntamiento de Crevillent ha presentado la campaña “Tu ocio, su esclavitud” para conmemorar el 23 de septiembre, Día Internacional contra la Explotación Sexual y el Tráfico de Personas. Destacan las charlas que llevarán a cabo Amelia Tiganus, autora de “La revuelta de las putas”, el miércoles 28 de septiembre; y Mabel Lozano, escritora y directora de cine en contra de la explotación sexual, el jueves 21 de octubre. Además, el mismo viernes 23 de septiembre se hará la lectura de un manifiesto en la plaza del Alcalde Manuel Menargues y se colgará una pancarta a la fachada del ayuntamiento.

 

La edil de Igualdad, Ana Vanesa Mas, ha explicado “la necesidad de concienciar la población en contra de un hecho tan horrible como la explotación sexual y el tráfico de personas, un problema que desgraciadamente algunas personas tienen normalizada a través de la prostitución, un hecho contra el cual Crevillent quiere demostrar su máximo rechazo”. “Un municipio por la igualdad como es Crevillent no puede tolerar la prostitución”, ha añadido.

 

El miércoles 28 de septiembre a las 19:00h. tendrá lugar la conferencia “Abolir la prostitución, cuestión de justicia social” de Amelia Tiganus en la Casa de Cultura. Amelia Tiganus es la autora del libro “La revuelta de las putas”. De víctima a activista, en el cual explica su historia como superviviente del tráfico de personas y la prostitución. El activista feminista de origen rumano usará su propia experiencia para luchar contra la violencia sexual y contar los mecanismos que funcionan detrás la prostitución.

 

El jueves 21 de octubre a las 19:00h. la actriz, directora de cine y escritora Mabel Lozana hará una conferencia contra la explotación sexual de mujeres y niñas en el Centro Joven. Lozano ha trabajado de diferentes maneras sobre el tema de la explotación sexual, como hace a su documental. La directora también expondrá su obra en contra de esta lacra social en la IES Macià Abela y en el IES Canónigo Manchón durante la mañana.

 

La campaña de sensibilización quedará completa con las vallas publicitarias que se pondrán con el lema “Tu ocio, su esclavitud”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies