L’Ajuntament de Crevillent amplia el pressupost per a la millora de les vies públiques en els últims anys

Els pròxims carrers a ser reasfaltats són: Ribera, Figueres, Sant Pere, Sant Lluc, Ruiz Gach, Sant Joan, Sant Andreu, Sant Mateu i Corrals

L’edil Marcelino Giménez indica que enguany s’ha destinat més de 200.000€ a obres en la via pública, enfront dels 50.000€ que destinava el Partit Popular

 

Crevillent (14/10/2022).-L’Ajuntament de Crevillent ha destinat en l’exercici d’aquest any 200.000 euros a la millora i manteniment de les vies públiques, quatre vegades més que fa uns anys, així ho ha anunciat el regidor d’Espais Públics Marcelino Giménez.

La millora de la via pública a Crevillent ha sigut una assignatura pendent des de fa massa anys. A pesar que alguns carrers del centre han sigut diverses vegades reasfaltats, la major part del terme municipal ha estat desatesa. Molts han sigut els barris i camins de camp que no han rebut manteniment durant anys perquè els 50.000 euros que destinava l’antic equip de govern del PP eren totalment insuficients. La deixadesa en aquesta tasca ha provocat la necessitat de realitzar actuacions en nombrosos carrers i camins de la localitat.

En aquest sentit, l’edil ha destacat que l’actual govern ha reasfaltat més de 25 camins i carrers del municipi en els últims 3 anys, entre els quals es troben alguns trams de Partida del Derramador, Partida Tafulla i Penya Sendra, Partida *Mangranera, el Camí dels Magres i en el Camí Vell d’Oriola, o el camí que va d*es de El Rocío fins al Realengo.

A més, entre els projectes previstos de cara al pròxim mes està el reasfaltat de nou carrers i d’altres tasques de millora de la via pública. En concret es preveu per a el mes vinent la millora dels carrers Sant Pere, Sant Lluc, Ruiz Gach, Sant Joan, Sant Andreu, Sant Mateu, Figueres, Ribera i Corrals.

Segons Marcelino Giménez, un dels objectius del Govern Municipal, que porta posant en pràctica durant aquests tres anys, és l’adequació de la via pública per a garantir la seguretat de vial i per als vianants, especialment en allò que atén a les persones amb mobilitat reduïda, o que circulen amb caminadors, carros de la compra, carrets de bebé…

El Ayuntamiento de Crevillent amplía el presupuesto para la mejora de las vías públicas en los últimos años

 

  • Las próximas calles en ser reasfaltadas son: Ribera, Higueras, San Pedro, San Lucas, Ruiz Gach, San Juan, San Adrés, San Mateo y Corrales

  • El edil Marcelino Giménez indica que este año se ha destinado más de 200.000€ a obras en la vía pública, frente a los 50.000€ que destinaba el Partido Popular

 

Crevillent (14/10/2022).-El Ayuntamiento de Crevillent ha destinado en el ejercicio de este año 200.000 euros al arreglo y mantenimiento de las vías públicas, cuatro veces más que hace unos años, así lo ha anunciado el concejal de Espacios Públicos Marcelino Giménez.

La mejora de la vía pública en Crevillent ha sido una asignatura pendiente desde hace demasiados años. A pesar de que algunas calles del centro han sido varias veces reasfaltadas, la mayor parte del término municipal ha estado desatendida. Muchos han sido los barrios y caminos de campo que no han recibido mantenimiento durante años porque los 50.000 euros que destinaba el antiguo equipo de gobierno del PP eran totalmente insuficientes. La dejadez en esta labor ha provocado la necesidad de realizar actuaciones en numerosas calles y caminos de la localidad.

En este sentido, el edil ha destacado que el actual gobierno ha reasfaltado más de 25 caminos y calles del municipio en los últimos 3 años, entre los que se encuentran algunos tramos de Partida del Derramador, Partida Tahúlla y Peña Sendra, Partida Mangranera, el Camino de los Magros y en el Camino Viejo de Orihuela, o el camino que va desde El Rocío hasta El Realengo.

Además, entre los proyectos contemplados de cara al próximo mes está el reasfaltado de nueve calles y de otras tareas de mejora de la vía pública. En concreto se contempla para el próximo mes el arreglo de las calles San Pedro, San Lucas, Ruiz Gach, San Juan, San Andrés, San Mateo, Higueras, Ribera y Corrales.

Según Marcelino Giménez, uno de los objetivos del Gobierno Municipal, que lleva poniendo en práctica durante estos tres años, es la adecuación de la vía pública para garantizar la seguridad de vial y peatonal, especialmente en lo que respecte a las personas con movilidad reducida, o que circulan con andadores, carros de la compra, carritos de bebé…

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies