La Biblioteca programa diverses activitats amb motiu del Dia de la Biblioteca

Els dies 24 i 25 a la Biblioteca es realitzaran, a més del lliurament de premis dels concursos “Marcapáginas” i “els Superlecoteres”, un Escape Room i un espectacle de màgia

 

Crevillent (24/10/2022).- El dia 24 d’octubre se celebra el Dia de la Biblioteca, per la qual cosa es realitzarà l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Marcapàgines. S’hi convidarà les classes dels xiquets i xiquetes guanyadors a participar en una activitat d’Escape Room anomenada “Perdidas en las letras”. En aquesta activitat els participants hauran de valdre’s del seu enginy per a resoldre una sèrie d’enigmes que els permetran eixir de l’estança. Ja a la vesprada, es tornarà a realitzar l’activitat a les 18.00 h., aquesta vegada oberta al públic infantil d’entre 9 i 12 anys. Per a participar-hi serà necessària la inscripció prèvia, totalment gratuïta, a la Biblioteca Municipal.

El dimarts 25 tindrà lloc el lliurament de premis del concurs “Els Superlectors 2022” a la Biblioteca Municipal, als dos xiquets o xiquetes i als dos adults que més llibres han retirat en préstec durant aquest any. Els guanyadors infantils acudiran acompanyats de les seues classes i gaudiran de l’espectacle de màgia “El Petit Príncep”, a càrrec del Mag Dálux, a partir de les 10.00 h.

Tant la directora de la Biblioteca com el regidor de Cultura, esperen que les activitats programades siguen de l’interés del públic. També aprofiten l’ocasió per a recordar-vos que l’horari d’obertura de la Biblioteca Municipal és de 9.30 a 13.30 h. i de 17.00 a 20.30 h. de dilluns a divendres, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h. Podeu realitzar les vostres sol·licituds per a préstec o fer qualsevol altra consulta a través del correu electrònic biblioteca@crevillent.es o en el telèfon 965406510.

 

La Biblioteca programa diversas actividades con motivo del Día de la Biblioteca

 

  • Los días 24 y 25 en la Biblioteca se realizarán, además de la entrega de premios de los concursos “Marcapáginas” y “los Superlecoteres”, un Escape Room y un espectáculo de magia

Crevillent (24/10/2022).- El día 24 de octubre se celebra el Día de la Biblioteca, por lo que se realizará el acto de entrega de premio del Concurso de Marcapáginas. En el mismo, se invitará a las clases de los niños y niñas ganadores a participar en una actividad de Escape Room llamada “Perdidas en las letras”. En esta actividad los participantes tendrán que velarse de su ingenio para resolver una serie de enigmas que les permitirán salir de la estancia. Ya por la tarde, se volverá a realizar la actividad a las 18:00 h., esta vez abierta al público infantil de entre 9 y 12 años. Para participar en la misma será necesaria la inscripción previa, totalmente gratuita, en la Biblioteca Municipal.

El martes 25 tendrá lugar la entrega de premios del concurso “Los Superlectores 2022” en la Biblioteca Municipal, a los dos niños o niñas y dos adultos que más libros han retirado en préstamo durante este año. Los ganadores infantiles acudirán acompañados de sus clases y disfrutarán del espectáculo de magia “El Principito”, a cargo del Mago Dálux, a partir de las 10:00 h.

Tanto la directora de la Biblioteca como el concejal de Cultura, esperan que las actividades programadas sean del interés del público. También aprovechan la ocasión para recordarles que el horario de apertura de la Biblioteca Municipal es de 9:30 a 13:30 h. y de 17:00 a 20:30 h. de lunes a viernes, y los sábados de 9:30 a 13:30 h. Pueden realizar sus solicitudes para préstamo o cualquier otra consulta a través del correo electrónico biblioteca@crevillent.es o en el teléfono 965406510.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies