L’Ajuntament de Crevillent exigirà una indemnització econòmica a l’empresa pels retards en les obres del Parc Nou

L’alcalde explica que estava previst que les actuacions estigueren finalitzades com a màxim el passat 4 de setembre i mostra el seu desig que es reòbriga al públic com més prompte millor perquè la ciutadania puga “gaudir d’un parc totalment remodelat i accessible que, entre altres coses, inclou jocs infantils inclusius i la recuperació de l’aigua en els seus estanys”

 

Crevillent (26/10/2022).- L’Ajuntament de Crevillent comunica que sol·licitarà una penalització econòmica a l’empresa encarregada de la remodelació del Parc Nou per la demora en l’execució de les obres, les quals estava fixat que finalitzaren a tot estirar el passat 4 de setembre.

Segons fonts municipals, el plec administratiu del contracte preveu una penalització diària de 441,97 euros, la qual cosa pot suposar una quantitat màxima de 9.723,27 euros al contractista. L’empresa va donar per finalitzada l’obra el 27 de setembre, i, per tant, va incórrer en una demora de 22 dies pendent de justificar.

Actualment s’està duent a terme la reparació per part de l’empresa constructora dels desperfectes assenyalats per la direcció d’obra com a requisit previ a la recepció municipal.

De la mateixa manera, l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha indicat que des de l’administració local s’està aprofitant per a dur a terme actuacions puntuals complementàries a les obres executades per l’empresa, destinades a la millora dels espais i instal·lacions, i que no estaven incloses en el projecte.

José Manuel Penalva ha assenyalat el seu desig que les obres del Parc Nou finalitzen com més prompte millor perquè puga ser obert al públic i “que tots els crevillentins i crevillentines puguen gaudir d’un parc totalment remodelat i accessible, gràcies a l’anivellament dels terrenys i l’adequació dels camins i que, entre altres coses, inclou jocs infantils inclusius i la recuperació de l’aigua en els seus estanys”.

Entre les actuacions desenvolupades al parc, a més de la reforma dels estanys amb la recuperació del flux de l’aigua i la incorporació de dos guèisers, s’inclou la renovació de l’enllumenat i del sistema de degoteig en tot el recinte i novetats en la zona de jocs infantils, que passaran a ser inclusius i adaptats amb la finalitat que puguen ser utilitzats per tots els xiquets i xiquetes, sense importar l’edat.

 

El Ayuntamiento de Crevillent exigirá una indemnización económica a la empresa por los retrasos en las obras del Parc Nou

 

  • El alcalde explica que estaba previsto que las actuaciones estuvieran finalizadas como muy tarde el pasado 4 de septiembre y muestra su deseo de que se reabra al público cuanto antes para que la ciudadanía pueda “disfrutar de un parque totalmente remodelado y accesible que, entre otras cosas, incluye juegos infantiles inclusivos y la recuperación del agua en sus estanques”

Crevillent (26/10/2022).- El Ayuntamiento de Crevillent comunica que va a solicitar una penalización económica a la empresa encargada de remodelación del Parc Nou por la demora en la ejecución de las obras, las cuales estaba fijado que finalizaran a mucho tardar el pasado 4 de septiembre.

Según fuentes municipales, el pliego administrativo del contrato prevé una penalización diaria de 441,97 euros, pudiendo suponer una cantidad máxima de 9.723,27 euros al contratista. La empresa dio por finalizada la obra el 27 de septiembre, incurriendo en una demora de 22 días pendiente de justificar.

Actualmente se está llevando a cabo la reparación por parte de la empresa constructora de los desperfectos señalados por la dirección de obra como requisito previo a la recepción municipal.

Del mismo modo el alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha indicado que desde la administración local se aprovechando para llevar a cabo actuaciones puntuales complementarias a las obras ejecutadas por la empresa, destinadas a la mejora de los espacios e instalaciones, y que no estaban incluidas en el proyecto.

José Manuel Penalva ha señalado su deseo de que las obras del Parc Nou finalicen cuanto antes para que pueda ser abierto al público y “que todos los crevillentinos y crevillentinas puedan disfrutar de un parque totalmente remodelado y accesible, gracias a la nivelación de los terrenos y la adecuación de los caminos y que, entre otras cosas, incluye juegos infantiles inclusivos y la recuperación del agua en sus estanques”.

Entre las actuaciones desarrolladas en el parque, además de la reforma de sus estanques con  la recuperación del flujo del agua y la incorporación de dos géiser, se incluye la renovación del alumbrado y del sistema de goteo en todo el recinto y novedades en la zona de juegos infantiles, que pasarán a ser inclusivos y adaptados con el fin de que puedan ser utilizados por todos los niños y niñas, sin importar la edad.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies