Tots Sants arriba a la Biblioteca Municipal de Crevillent en forma de diverses activitats

Ja està oberta la inscripció per als diferents tallers de Tots Sants que tindran lloc a la Biblioteca els dies 27 i 28 d’octubre

 

Crevillent (26/10/2022).- Amb motiu de la proximitat a la data de la celebració de Tots Sants, des de la Biblioteca Municipal s’han preparat diverses activitats dirigides al públic infantil.

La primera tindrà lloc el dijous dia 27 a les 18.00 h. i serà un taller de joc de cartes anomenat “La Caixa de la Por”, organitzat per Aviva Crevillent i dirigit a xiquetes i xiquets de 8 a 12 anys.

El divendres 28 d’octubre es realitzarà, a les 17.00 h., el taller anomenat “Les pocions màgiques de la bruixa”, dirigit a xiquetes i xiquets d’entre 5 i 10 anys. En aquest taller, amb pintures de neó i elements senzills com el bicarbonat, espuma d’afaitar o vinagre, entre d’altres, els participants es convertiran en aprenents de la sàvia bruixa.

Per a finalitzar amb les activitats, després del taller de pocions hi haurà un  contacontes titulat “El misteri de la casa encantada” a càrrec d’Entucole Teatro i organitzat per Aviva Crevillent. Aquesta activitat començarà a les 18.30 i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

Les inscripcions per a participar en els tallers estan obertes des del dia 5 d’octubre i s’atendran per escrit en ordre de presentació a la Biblioteca Municipal.

Tant la directora de la Biblioteca com el regidor de Cultura esperen que les activitats programades siguen de l’interés del públic i aprofiten l’ocasió per a recordar-vos que l’horari d’obertura de la Biblioteca és de 9.30 a 13.30 h. Podeu realitzar les vostres sol·licituds per a préstec o qualsevol altra consulta a través del correu electrònic biblioteca@crevillent.es o en el telèfon 965406510.

 

Halloween llega a la Biblioteca Municipal de Crevillent en forma de diversas actividades

 

  • Ya está abierta la inscripción para los distintos talleres de Halloween que tendrán lugar en la Biblioteca los días 27 y 28 de octubre

Crevillent (26/10/2022).- Con motivo de la proximidad a la fecha de la celebración de Halloween, desde la Biblioteca Municipal se han preparado diversas actividades dirigidas al público infantil.

La primera de ellas tendrá lugar el jueves día 27 a las 18:00 h. y será un taller de juego de cartas llamado “La Caixa de la Por”, organizado por Aviva Crevillent y dirigido a niñas y niños de 8 a 12 años.

El viernes 28 de octubre tendrá lugar, a las 17:00 h., el taller llamado “Las pociones mágicas de la bruja”, dirigido a niñas y niños de entre 5 y 10 años. En este taller, con pinturas de neón y elementos sencillos como el bicarbonato, espuma de afeitar o vinagre entre otros, los participantes se convertirán en aprendices de la sabia bruja.

Para finalizar con las actividades, tras el taller de pociones tendrá lugar el cuentacuentos que tiene por título “El misteri de la casa encantada” a cargo de Entucole Teatro y organizado por Aviva Crevillent. Esta actividad se realizará a las 18:30 h. y la entrada será libre hasta completar aforo.

Las inscripciones para participar en los talleres están abiertas desde el día 5 de octubre y se atenderán por escrito en orden de presentación en la Biblioteca Municipal.

Tanto la directora de la Biblioteca como el concejal de Cultura esperan que las actividades programadas sean del interés del público y aprovechan la ocasión para recordarles que el horario de apertura de la Biblioteca es de 9:30 a 13:30 h. Pueden realizar sus solicitudes para préstamo o cualquier otra consulta a través del correo electrónico biblioteca@crevillent.es o en el teléfono 965406510.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies