La Regidoria de Cultura ha organitzat un nou curs de ball i danses tradicionals

A causa del gran interés mostrat per les danses tradicionals, de nou ha sigut inclosa aquesta activitat en la programació de la Casa de Cultura del present curs 2022-2023

Crevillent (08/11/2022).- Davant de l’èxit d’edicions passades, s’ha volgut programar aquest curs 2022-2023 el “Curs de Ball Tradicional”, que impartirà l’etnògraf Miquel Àngel Flores i Abat.

El curs serà des de novembre de 2022 a juny de 2023, durant les sessions que es duran a terme a l’Auditori de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, el professor explicarà a l’alumnat què s’entén per “patrimoni etnomusical” i qui són els seus protagonistes. Posarà l’accent principalment en les danses, algunes de les quals estan documentades des del segle XVIII.

El curs va començar dissabte passat 5 de novembre i continuarà els dissabtes 19 de novembre, el 3 de desembre de 10.30 a les  13 hores, i els divendres 11 i 25 de novembre a partir de les 17.30 hores i de gener a juny seran tots els dissabtes de 10.30 a 13.00 hores.

L’aforament del curs està limitat a 25 places, i s’admetran per estricte ordre d’arribada.

Les persones interessades poden enviar un correu a casacultura@crevillent.es. El regidor de Cultura convida a aquelles persones interessades a participar en el curs i així aconseguir difondre aquesta tradició que ha passat de pares a fills.

La Concejalía de Cultura ha organizado un nuevo curso de bailes y danzas tradicionales

  • Debido al gran interés mostrado por las danzas tradicionales de nuevo ha sido incluida esta actividad en la programación de la Casa de Cultura del presente curso 2022 -2023

Crevillent (08/11/2022).- Ante el éxito de ediciones pasadas, se ha querido programar este curso 2022-2023 el “Curso de Baile Tradicional”, que impartirá el etnógrafo Miquel Àngel Flores i Abat.

El curso será desde noviembre de 2022 a junio de 2023, durante las sesiones que se llevarán a cabo en el Auditorio de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, el profesor explicará al alumnado qué se entiende por “patrimonio etnomusical” y quiénes son sus protagonistas. Hará especial hincapié en las danzas, algunas de ellas documentadas desde el siglo XVIII.

El curso comenzó el pasado sábado 5 de noviembre y continuará los sábados 19 de noviembre, el 3 de diciembre de 10:30  a las 13 horas, y los viernes 11 y 25 de noviembre a partir de las 17:30 horas y de enero a junio serán todos los sábados de 10:30 a 13:00 horas.

El aforo del curso está limitado a 25 plazas, y se admitirán por estricto orden de llegada.

Las personas interesadas pueden enviar un correo a casacultura@crevillent.es. El concejal de Cultura invita a toda persona interesada a participar en el curso y así conseguir difundir esta tradición que ha pasado de padres a hijos.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies