El candidat del PP Miguel Ángel Sánchez segueix amb la seua mala oposició i amb les falsedats sobre el Parc Nou

El regidor d’Espais Públics, Marcelino Giménez, explica que és totalment fals que s’haja rebaixat la qualitat dels materials i que la decisió sobre el tipus d’albero utilitzat al Parc Nou no és una decisió política sinó tècnica, “sí que és una decisió política donar solucions i en això estem treballant”

 

Al senyor portaveu del PP de Crevillent, Miguel Ángel Sánchez, no li tremola la mà a l’hora de fer asseveracions i de falsejar arguments que res tenen a veure amb la realitat. De sobra sap Sánchez que en les seues declaracions està criticant qüestions tècniques i que no es tracta de decisions polítiques, ja que el regidor o l’alcalde no són els qui decideixen el tipus d’albero utilitzat al Parc Nou.

“Som conscients que davant episodis de pluja l’albero utilitzat en alguns punts del Parc Nou pot causar problemes, per això estem treballant per a millorar-ho. Ens agradaria recordar al Sr. Sánchez que eixe problema no és exclusiu del Parc Nou, també ho tenim en la part baixa de la Plaça de la Comunitat Valenciana, construïda pel govern del PP, i al Parc de Ronda Sud, problema al qual el PP no va saber ni va voler donar solució i que aquest govern municipal ja està treballant per a solucionar”, afirma l’edil Marcelino Giménez.

“Lamentem l’oposició tan pobra del PP i del seu candidat Miguel Ángel Sánchez a la qual ja ens tenen acostumats durant tota aquesta legislatura, la utilització d’albero en algunes zones del parc és un criteri tècnic i la decisió política és solucionar els problemes que es puguen donar davant episodis de pluja en alguns punts concrets, i en això està treballant aquest Govern Municipal”, afig el regidor.

L’edil d’Espais Públics ha manifestat que des del Govern del Canvi s’ha apostat per una reforma integral del parc i per la construcció d’un complex de piscines d’estiu concorde a les necessitats del municipi i el gran acolliment de la ciutadania a aquests projectes ha fet augmentar el recel del PP de Crevillent i de Miguel Ángel Sánchez, motiu pel qual estan intentant desacreditar constantment el projecte del parc municipal.

“Al portaveu del PP no li importa que s’hagen canviat les llums per a economitzar i modernitzar les lluminàries, no li importa que ara també podran visitar el parc aquelles persones que van amb cadires de rodes o amb carros de bebé de manera còmoda i accessible, no li importa tampoc que hem modernitzat i ampliat els jocs infantils o que hem canviat tot el sistema de reg i ampliat les zones verdes, o que es vaja a posar en marxa els llacs que va abandonar el PP, per a ell l’única cosa important és eixir en les fotos criticant qualsevol cosa per a tindre visibilitat, ja que no la té per les seues propostes per a millorar Crevillent, que són inexistents”, assenyala Marcelino.

Giménez ha volgut recordar que “mentre el Govern del PP preferia destrossar el pulmó verd de Crevillent per a instal·lar una diminuta piscina al Parc Nou, on l’altura de l’aigua arribava a la cintura, des del Govern del Canvi hem apostat per millorar i cuidar el nostre parc alhora que dotar als nostres veïns i veïnes de la piscina municipal que es mereixen i que porten molts anys demandant amb la construcció d’un complex de piscines annex al Poliesportiu Félix Candela”.

El candidato del PP Miguel Ángel Sánchez sigue con su mala oposición y con las falsedades sobre el Parc Nou

  • El concejal de Espacios Públicos, Marcelino Giménez, explica que es totalmente falso que se haya rebajado la calidad de los materiales y que la decisión sobre el tipo de albero utilizado en el Parc Nou no es una decisión política sino técnica, “lo que sí es una decisión política es dar soluciones y en eso estamos trabajando”

Al señor portavoz del PP de Crevillent, Miguel Ángel Sánchez, no le tiembla la mano a la hora de hacer aseveraciones y de falsear argumentos que nada tienen que ver con la realidad. De sobra sabe Sánchez que en sus declaraciones está criticando cuestiones técnicas y que no se trata de decisiones políticas, ya que el concejal o el alcalde no son quienes deciden el tipo de albero utilizado en el Parc Nou.

“Somos conscientes de que ante episodios de lluvia el albero utilizado en algunos puntos del Parc Nou puede causar problemas, por lo que estamos trabajando para mejorarlo. Nos gustaría recordar al Sr. Sánchez que ese problema no es exclusivo del Parc Nou, también lo tenemos en la parte baja de la Plaza de la Comunitat Valenciana, construida por el gobierno del PP, y en el Parque de Ronda Sur, problema al que el PP no supo ni quiso dar solución y que este gobierno municipal ya está trabajando para solventar”, afirma el edil Marcelino Giménez.

“Lamentamos la oposición tan pobre del PP y de su candidato Miguel Ángel Sánchez a la que ya nos tienen acostumbrados durante toda esta legislatura, la utilización de albero en algunas zonas del parque es un criterio técnico y la decisión política es solucionar los problemas que se puedan dar ante episodios de lluvia en algunos puntos concretos, y en eso está trabajando este Gobierno Municipal”, añade el concejal.

El edil de Espacios Públicos ha manifestado que desde el Govern del Canvi se ha apostado por una reforma integral del parque y por la construcción de un complejo de piscinas de verano acorde a las necesidades del municipio y la gran acogida de la ciudadanía a estos proyectos ha hecho aumentar el recelo del PP de Crevillent y de Miguel Ángel Sánchez, motivo por el que están intentando desacreditar constantemente el proyecto del parque municipal.

“Al portavoz del PP no le importa que se hayan cambiado las luces para economizar y modernizar las luminarias, no le importa que ahora también podrán visitar el parque aquellas personas que van con sillas de ruedas o con carros de bebe de forma cómoda y accesible, no le importa tampoco que hayamos modernizado y ampliado los juegos infantiles o que hayamos cambiado todo el sistema de riego por goteo y ampliado las zonas verdes, o que se vaya a poner en marcha los lagos que abandonó el PP, para él lo único importante es salir en las fotos criticando cualquier cosa para tener visibilidad, ya que no la tiene por sus propuestas para mejorar Crevillent, que son inexistentes”, señala Marcelino.

Giménez ha querido recordar que “mientras el Gobierno del PP prefería destrozar el pulmón verde de Crevillent para instalar una diminuta piscina en el Parc Nou, donde la altura del agua llegaba a la cintura, desde el Govern del Canvi hemos apostado por mejorar y cuidar nuestro parque a la vez que dotar a nuestros vecinos y vecinas de la piscina municipal que se merecen y que llevan muchos años demandando con la construcción de un complejo de piscinas anexo al Polideportivo Félix Candela”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies