La XI Mostra de Teatre de Crevillent compta amb 13 espectacles variats per a tota classe de públic

S’ha presentat la XI Mostra de Teatre de Crevillent a la Casa de Cultura Municipal, des del 18 de novembre fins al 27 de gener de 2023 es representaran 13 obres de diversos tipus per al gaudi de tota la ciutadania

 

A la Casa de Cultura “José Candela Lledó” el Regidor de Cultura, Jesús Ruiz, juntament amb la Directora del centre, Ana Satorre, han presentat la XI Mostra de Teatre de Crevillent. A més, els han acompanyat diversos representants de les companyies de teatre que formen el conjunt d’espectacles que seran representats dins de l’esdeveniment. Aquesta Mostra de Teatre està organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Crevillent i subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant, i tindrà lloc des del 18 de novembre fins al 27 de gener de 2023 a la Casa de Cultura municipal.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha destacat que “Dins de la programació cultural aquesta mostra és una fita, sense fer categories, és una de les ofertes més treballades i un dels principals actes culturals amb una oferta de gran qualitat. A més, esperem que la del pròxim any es puga realitzar en el teatre Chapí”. També ha animat al poble de Crevillent al fet que done suport a la cultura assistint a aquests esdeveniments que s’ofereixen de manera completament gratuïta per part de l’Ajuntament.

La programació d’aquesta onzena edició està formada per tretze propostes d’índole variada amb l’objectiu d’aconseguir a tota la ciutadania. El públic podrà gaudir d’espectacles de màgia, musicals, comèdies i recitals. Cal destacar que es realitzaran huit representacions dirigides a un públic infantil i familiar, i altres cinc per a un públic adult.

Les obres dirigides al públic infantil i familiar són: Fem i Desfem el 18 de novembre, Màgica Bogeria el 2 de desembre, Colòmbia El meu Encant! el 17 de desembre, La Caseta de Xocolate el 26 de desembre, Nadal en la Granja el 28 de desembre, Dreaming *Bubbles (guanyador del premi Guinness per la bambolla més gran del món) el 4 de gener, Pinotxo el 7 de gener i el 21 de gener Federico García Lorca “Poesia i Memòria”.

Les actuacions dirigides al públic adult són: Abans Morta que Convicta el 25 de novembre, Besos el 6 de desembre, Comiat de Casada el 30 de desembre, Soc de la Terreta el 14 de gener, i el 27 de gener Arruixa, que Ploú.

L’entrada és gratuïta per a tots els esdeveniments programats i poden recollir-se el divendres anterior a cada acte a la Casa de Cultura municipal, amb la limitació de 4 entrades per persona i fins a completar aforament. A més, els espectacles de Colòmbia El meu Encant!, Nadal en la Granja i Pinotxo, posaran en breu les seues entrades en la plataforma notikumi.com per a adquirir-les telemàticament de manera gratuïta.

Els menors de 14 anys hauran d’assistir sempre acompanyats d’un adult. L’organització es reserva el dret de reubicació de la localitat per causes justificades i necessàries inherents al propi acte.

La XI Muestra de Teatro de Crevillent cuenta con 13 espectáculos variados para toda clase de público

  • Se ha presentado la XI Muestra de Teatro de Crevillent en la Casa de Cultura Municipal, desde el 18 de noviembre hasta el 27 de enero de 2023 se representarán 13 obras de diversos tipos para el disfrute de toda la ciudadanía

En la Casa de Cultura “José Candela Lledó” el Concejal de Cultura, Jesús Ruiz, junto con la Directora del centro, Ana Satorre,  han presentado  la XI Muestra de Teatro de Crevillent. Además, les han acompañado diversos representantes de las compañías de teatro que forman el conjunto de espectáculos que serán representados dentro del evento. Esta Muestra de Teatro está organizada por la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Crevillent y subvencionada por la Diputación Provincial de Alicante, y tendrá lugar desde el 18 de noviembre hasta el 27 de enero de 2023 en la Casa de Cultura municipal.

El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, ha destacado que “Dentro de la programación cultural esta muestra es un hito, sin hacer categorías, es una de las  ofertas más trabajadas y uno de los principales actos culturales con una oferta de gran calidad. Además, esperamos que la del próximo año se pueda realizar en el teatro Chapí”. También ha animado al pueblo de Crevillent a que apoye la cultura asistiendo a estos eventos que se ofrecen de manera completamente gratuita por parte del Ayuntamiento.

La programación de esta undécima edición está formada por trece propuestas de índole variada con el objetivo de alcanzar a toda la ciudadanía. El público podrá disfrutar de espectáculos de magia, musicales, comedias y recitales. Cabe destacar que se realizarán ocho representaciones dirigidas a un público infantil y familiar, y otras cinco para un público adulto.

Las obras dirigidas al público infantil y familiar son: Fem i Desfem el 18 de noviembre, Mágica Locura el 2 de diciembre, Colombia ¡Mi Encanto! el 17 de diciembre, La Casita de Chocolate el 26 de diciembre, Navidad en la Granja el 28 de diciembre, Dreaming Bubbles (ganador del premio Guinness por la burbuja más grande del mundo) el 4 de enero,  Pinotxo el  7 de enero y el 21 de enero Federico García Lorca “Poesía y Memoria”.

Las actuaciones dirigidas al público adulto son: Antes Muerta que Convicta el 25 de noviembre, Besos el 6 de diciembre, Despedida de Casada el 30 de diciembre, Soc de la Terreta el 14 de enero, y el 27 de enero Arruixa, que Ploú.

La entrada es gratuita para todos los eventos programados y pueden recogerse el viernes anterior a cada acto en la Casa de Cultura municipal, con la limitación de 4 entradas por persona y hasta completar aforo. Además, los espectáculos de Colombia ¡Mi Encanto!, Navidad en la Granja y Pinotxo, pondrán en breve sus entradas en la plataforma notikumi.com para adquirirlas telemáticamente de manera gratuita.

Los menores de 14 años deberán asistir siempre acompañados de un adulto. La organización se reserva el derecho de reubicación de la localidad por causas justificadas y necesarias inherentes al propio acto.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies