La comèdia per a adults “Besos” arriba a Crevillent

Frescor i dinamisme en una comèdia musical que utilitza les cançons com a fil conductor d’aquest espectacle hilarant.

El dimarts 6 de desembre a les 18.00 hores, en la sala d’actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tindrà lloc l’obra de teatre Besos a càrrec de la companyia de teatre “Teatro Catral”, dins de la  XI Mostra de Teatre organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent i l’“Associació de Veïns del Pont” en commemoració al Dia de la Constitució i subvencionat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.

Besos és una obra fresca, dinàmica, còmica, quasi un musical, però sense arribar a ser-ho. Utilitzen les cançons o les seues lletres com a nexe d’unió de les escenes, l’obra tracta amb acidesa les misèries humanes davant l’amor o, més aviat, davant el concepte que se’n té, el sexe, els desitjos i, sobretot, la por davant les relacions de parella.

“Besos és un espectacle dirigit al públic adult, és una mostra d’humor intel·ligent que ha captivat milions d’espectadors i que ha rebut l’aplaudiment unànime de la premsa”.

Recordem a aquelles persones que tinguen entrades i que no puguen assistir per qualsevol motiu, que les poden retornar a la Casa Municipal de Cultura, perquè els veïns i veïnes que no en tinguen puguen aconseguir-ne i així no es queden butaques lliures.

 

La comedia para adultos “Besos” llega a Crevillent  

 

  • Frescura y dinamismo en una comedia musical que utiliza las canciones como hilo conductor de este hilarante espectáculo.

El martes 6 de diciembre a las 18:00 horas, en el Salón de Actos de  la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tendrá lugar la obra de teatro Besos a cargo de la compañía de teatro “Teatro Catral”, dentro de la  XI Muestra de Teatro organizado por la Concejalía de Cultura del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent y la “Asociación de Vecinos de El Pont” en conmemoración al Día de la Constitución y subvencionado por la Excma. Diputación Provincial de Alicante.

Besos es una obra fresca, dinámica, cómica, casi un musical, pero sin llegar a serlo. Utilizando las canciones o sus letras como nexo de unión de las escenas, la obra trata con acidez las miserias humanas ante el amor o más bien ante el concepto que se tiene de éste, el sexo, los deseos y, sobre todo, el miedo ante las relaciones de pareja.

“Besos es un espectáculo dirigido al público adulto, es una muestra de humor inteligente que ha cautivado millones de espectadores y que ha recibido el aplauso unánime de la prensa”

Recordamos a aquellas personas que tengan entradas y que no puedan asistir por cualquier motivo, que las pueden devolver a en la Casa Municipal de Cultura, para que los vecinos y vecinas que no dispongan de ellas puedan conseguir entradas y así no se queden butacas libres.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies