Crevillent dona el vistiplau al Pla d’Actuació Enfront d’Inundacions

En el ple ordinari del mes de novembre s’han aprovat també dues modificacions de crèdits per valor de 200.000 € destinades a la reparació i manteniment de carrers i camins i per a dotar de nous jocs infantils als Jardins de Miguel Hernández i Coral Crevillentina

 

La sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada dilluns passat, 28 de novembre de 2022, va començar amb l’aprovació d’una Declaració institucional amb motiu de la commemoració del 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, promoguda per la FEMP i signada per tots els grups polítics municipals de Crevillent excepte Vox, la qual reafirma el compromís de l’ajuntament amb les polítiques i actuacions contra la violència de gènere.

Seguidament, es va aprovar de manera unánime la modificació dels Estatuts del Consell Sectorial Econòmic i Social de Crevillent per a incloure a l’àrea de Turisme, una cosa que servirà perquè Crevillent continue ostentant la categoria de Municipi Turístic.

La Corporació Municipal va donar llum verda també al Pla d’Actuació Enfront d’Inundacions, amb els vots favorables de Compromís per Crevillent, PSOE i L’Esquerra, l’abstenció de PP i Ciudadanos i la negativa de Vox. Una vegada reba el vistiplau de la Generalitat Valenciana, aquest document completarà els tres plans de seguretat per a actuacions davant possibles emergències en la localitat.

El Ple ha aprovat per unanimitat dues modificacions de crèdits amb càrrec al romanent de tresoreria. Una per valor de 150.000 €, per a la reparació i manteniment de carrers i camins entre els quals es troben, entre altres, La Font, Bolívia i Partició; i una altra, de 50.000 €, destinada a la dotació de jocs infantils als Jardins de Coral Crevillentina i els Jardins Miguel Hernández.

Per unanimitat ha tirat avant també la recepció de competències per part de l’Ajuntament de Crevillent per a gestionar les obres de reforma i adequació del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz, inclosa en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Pel que respecta a les mocions, ha sigut rebutjada la del Grup Municipal Popular, que va comptar únicament amb el suport de Ciudadanos i Vox, en la qual demanava la inclusió en el Pressupost de 2023 d’una partida per a ajudes econòmiques a Pimes, micropimes, Autònoms i Foment del Consum Local. Mentre que la presentada pel Govern Municipal conformat per Compromís per Crevillent, PSOE i L´Esquerra tirava avant amb el suport de Ciudadanos, i la qual demanava a la Diputació Provincial igualar el pressupost d’inversions en infraestructures i serveis al de la Diputació de València i duplicar les subvencions destinades a ajudes al comerç local, autònoms i Pimes del municipi.

 

Crevillent da el visto bueno al Plan de Actuación Frente a Inundaciones

 

  • En el pleno ordinario del mes de noviembre se han aprobado también dos modificaciones de créditos por valor de 200.000 € destinadas a la reparación y mantenimiento de calles y caminos y para dotar de nuevos juegos infantiles a los Jardines de Miguel Hernández y Coral Crevillentina

Crevillent (30/11/2022).- La sesión ordinaria del Pleno del Ayuntamiento celebrada el pasado lunes, 28 de noviembre de 2022, comenzó con la aprobación de una Declaración institucional con motivo de la conmemoración del 25-N,  Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, promovida por la FEMP y firmada por todos los grupos políticos municipales de Crevillent salvo Vox, la cual reafirma el compromiso del ayuntamiento con las políticas y actuaciones contra la violencia de género.

Seguidamente, se llevo a cabo la aprobación unánime de la modificación de los Estatutos del Consejo Sectorial Económico y Social de Crevillent para incluir al área de Turismo, algo que servirá para que Crevillent continúe ostentando la categoría de Municipio Turístico.

La Corporación Municipal dio luz verde también  al Plan de Actuación Frente a Inundaciones, con los votos favorables de Compromís per Crevillent, PSOE y L’Esquerra, la abstención de PP y Ciudadanos y la negativa de Vox. Una vez reciba el visto bueno de la Generalitat Valenciana, este documento completará los tres planes de seguridad para actuaciones ante posibles emergencias en la localidad.

El Pleno ha aprobado por unanimidad dos modificaciones de créditos con cargo al remanente de tesorería. Una por valor de 150.000 €, para la reparación y mantenimiento de calles y caminos entre los que se encuentran, entre otros, La Font, Bolivia y Partición; y otra, de 50.000 €, destinada a la dotación de juegos infantiles en los Jardines de Coral Crevillentina y los Jardines Miguel Hernández.

Por unanimidad ha salido adelante también la recepción de competencias por parte del Ayuntamiento de Crevillent para gestionar las obras de reforma y adecuación del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz, incluida en el Plan Edificant de la Generalitat Valenciana.

Por lo que respecta a las mociones, ha sido rechazada la del Grupo Municipal Popular, que contó únicamente con el apoyo de Ciudadanos y Vox, en la que pedía la inclusión en el Presupuesto de 2023 de una partida para ayudas económicas a Pymes, Micropymes, Autónomos y Fomento del Consumo Local. Mientras que la presentada por el Gobierno Municipal conformado por Compromís per Crevillent, PSOE y L´Esquerra salía adelante con el apoyo de Ciudadanos, y la cual pedía a la Diputación Provincial igualar el presupuesto de inversiones en infraestructuras y servicios al de la Diputación de Valencia y duplicar las subvenciones destinadas a ayudas al comercio local, autónomos y Pymes del municipio.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies