De nou tenim unes declaracions del Portaveu del Partit Popular el senyor Miguel Angel Sánchez per a intentar confondre a la gent

Com cada divendres, el senyor Miguel Angel Sánchez ix a criticar al govern municipal amb una nota de premsa per a intentar confondre a la ciutadania de Crevillent, aquesta vegada sobre els Qanats.

Aquesta vegada el senyor Sánchez introdueix al seu argumentari un nou concepte, i és que, quan es convoca una subvenció, no acudir a aqueixa subvenció, ja és perdre una subvenció i sense anar més lluny, es pot fer una llista súper extensa de totes les subvencions que el PP va perdre en els seus 24 anys de govern per no acudir a les convocatòries d’altres administracions.

En referència al que són les actuacions de recuperació dels Qanats, hem de dir el senyor Miguel Angel Sánchez diu que han entregat un Pla Director com el gran assoliment de la Diputació, 28.000 euros que ha finançat la Diputació, dir que l’eficàcia del senyor Sánchez és que han tardat 7 anys a fer aqueix pla director, des de l’any 2015 que es va sol·licitar redactar aquest pla director.

Un pla director, per a informació del senyor Sánchez, però sobretot dels ciutadans, només és un full de ruta, no hi ha res concretat i cal fer tots els projectes per a realitzar aqueix pla director, com el propi senyor Miguel Angel Sánchez reconeix, s’entrega el mes de maig i el senyor Sánchez pensa que l’Ajuntament ha de fer ja els projectes per a poder actuar en els Qanats, nosaltres farem els projectes en els temps i d’acord amb els temps de l’Ajuntament, per tant en el 2023 redactarem una fase d’aqueix pla director per a poder fer actuacions i per això esperem que la Diputació i altres administracions puguen presentar altres subvencions a les quals sí que acudirem quan tinguem el projecte, projecte que ha de fer l’Ajuntament de Crevillent, que ha de fer el Govern del Canvi ja que ni el senyor Miguel Angel Sánchez ni la Diputació faran res per a redactar aqueixos projectes.

El Regidor de Cultura Jesús Ruiz ha volgut aclarir que, “efectivament, el Govern està centrat en desenvolupar projectes del nostre patrimoni arqueològic i actuarem en Peña Negra i tenim el projecte de restauració de l’altar, de col·locació d’una pèrgola que protegisca i dignifique les instal·lacions que tenim en Peña Negra i sobretot anem a per el projecte arqueològic més important que és el projecte museogràfic del projecte del Parc Nou, un projecte que contempla actuacions en la cova, ja es va actuar en una primera fase en la cova adjacent al Museu Arqueològic i que sumarem a aquest projecte museogràfic que serà molt important i que sumarem a aqueix projecte museogràfic tan important que canviarà la fesomia i que serà un punt de referència d’aquest complex cultural que es crearà amb aquest projecte museogràfic al Parc Nou.”

Com ja hem dit, per a 2023 tindrem el projecte de recuperació dels Qanats, és diferent treballar i fer projectes, que eixir criticant al govern, cosa que el senyor Miguel Angel Sánchez, amb una foto i una nota de premsa creu que la seua acció política ja està executada, nosaltres des del Govern del Canvi treballarem, entre altres coses, per millorar el patrimoni arqueològic de Crevillent com estem fent des del minut un que entrem a governar.

 

 

De nuevo tenemos unas declaraciones del Portavoz del Partido Popular el señor Miguel Angel Sánchez para intentar confundir a la gente

  • Cómo cada viernes, el señor Miguel Angel Sánchez sale a criticar al gobierno municipal con una nota de prensa para intentar confundir a la ciudadanía de Crevillent, esta ves sobre los Qanats.

Esta vez el señor Sánchez introduce a su argumentario un nuevo concepto, y es que, cuando se convoca una subvención, no acudir a esa subvención, ya es perder una subvención y sin ir más lejos, se puede hacer una lista súper extensa de todas las subvenciones que el PP perdió en sus 24 años de gobierno por no acudir a las convocatorias de otras administraciones.

En referencia a lo que son las actuaciones de recuperación de los Qanats, debemos de decir el señor Miguel Angel Sánchez dice que han entregado un Plan Director cómo el gran logro de la Diputación, 28.000 euros que ha financiado la Diputación, decir que la eficacia del señor Sánchez es que han tardado 7 años en hacer ese plan director, desde el año 2015 que se solicitó redactar este plan director.

Un plan director, para información del señor Sánchez, pero sobre todo de los ciudadanos, sólo es una hoja de ruta, no hay nada concretado y hay que hacer todos los proyectos para realizar ese plan director, cómo el propio señor Miguel Angel Sánchez reconoce, se entrega en el mes de mayo y el señor Sánchez piensa que el Ayuntamiento tiene que hacer ya los proyectos para poder actuar en los Qanats, nosotros haremos los proyectos en los tiempos y de acuerdo a los tiempos del Ayuntamiento, por tanto en el 2023 redactaremos una fase de ese plan director para poder hacer actuaciones y por eso esperamos que la Diputación y otras administraciones puedan presentar otras subvenciones a las que sí acudiremos cuando tengamos el proyecto, proyecto que debe de hacer el Ayuntamiento de Crevillent, que tiene que hacer el Govern del Canvi ya que ni el señor Miguel Angel Sánchez ni la Diputación van a hacer nada para redactar esos proyectos.

El Concejal de Cultura Jesús Ruiz ha querido aclarar que, “efectivamente, el Gobierno está centrado en desarollar proyectos de nuestro patrimonio arqueológico y actuaremos en Peña Negra y tenemos el proyecto de restauración del altar, de colocación de una pérgola que proteja y dignifique las instalaciones que tenemos en Peña Negra y sobre todo vamos a por el proyecto arqueológico más importante que es el proyecto museográfico del proyecto del Parc Nou, un proyecto que contempla actuaciones en la cueva, ya se actuó en una primera fase en la cueva adyacente al Museo Arqueológico y que sumaremos a este proyecto museográfico que va a ser muy importante y que sumaremos a ese proyecto museográfico tan importante que va a cambiar la fisionomía y que va a ser un punto de referencia de este complejo cultural que se va a crear con este proyecto museográfico al Parc Nou.”

Cómo ya hemos dicho, para 2023 tendremos el proyecto de recuperación de los Qanats, es diferente trabajar y hacer proyectos, que salir criticando al gobierno, cosa que el señor Miguel Angel Sánchez, con una foto y una nota de prensa cree que su acción política ya está ejecutada, nosotros desde el Govern del Canvi trabajaremos, entre otras cosas, por mejorar el patrimonio arqueológico de Crevillent cómo estamos haciendo desde el minuto uno que entramos a gobernar.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies