La Regidoria d’Indústria, Comerç i Mercats impulsa un nou Concurs d’Aparadors i Interiorisme junt amb l’ACEC

 

  • Els temes per a la decoració són el Nadal, l’Any Nou i els Reis d’Orient i se’n podrá gaudir fins al 8 de gener
  • El termini per a presentar les sol·licituds per a participar en el concurs finalitza el pròxim 16 de desembre i s’atorgaran premis des de 50 fins a 250 euros

 

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent (ACEC) ha organitzat el XVII Concurs d’Aparadors i Interiorisme “Comerç de Crevillent” en el qual ha col·laborat la Regidoria d’Indústria, Comerç i Mercats. Per a la realització d’aquest concurs s’ha comptat amb un pressupost de 1.200 euros, amb càrrec al pressupost de l’Ajuntament.

Segons ha indicat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Indústria, Comerç i Mercats, Manuel Penalva Alarcón, l’objectiu principal és promoure l’activitat econòmica a través de l’estètica i la imatge dels comerços locals i satisfer la demanda dels consumidors locals. Així mateix, es pretén en la mesura que siga possible, competir amb les grans estructures comercials i la venda en línia.

Hi podran participar tots els comerços minoristes i del Mercat d’Abastiments de la localitat. La temàtica versarà sobre el Nadal, Any Nou i Reis i la decoració dels aparadors dels comerços participants estarà exposada al públic del 2 de desembre fins al 8 de gener.

Els premis es divideixen en tres categories segons el tipus de comerç; associat, comú i parada del Mercat i cada categoria compta amb un primer, segon i tercer premi. Els detalls de les quanties són els següents:

Comerç Associat:

Primer premi: econòmic per valor de 250 euros i diploma.

Segon premi: econòmic per valor de 200 euros i diploma.

Tercer premi: econòmic per valor de 150 euros i diploma.

Comerç en general:

Primer premi: econòmic per valor de 150 euros i diploma.

Segon premi: econòmic per valor de 100 euros i diploma.

Tercer premi: econòmic per valor de 50 euros i diploma.

Parada del Mercat:

Primer premi: econòmic per valor de 150 euros i diploma.

Segon premi: econòmic per valor de 100 euros i diploma.

Tercer premi: econòmic per valor de 50 euros i diploma.

Manuel Penalva Alarcón ha assenyalat que enguany, com a novetat, en cas de declarar-se desert algun premi se’n podrà destinar l’import a incrementar el nombre de premis de les categories restants. A més, l’edil ha informat que la decisió del jurat es comunicarà el dia 10 de gener de 2023 a les 20.30 h en el Saló de Plens de l’Ajuntament, i en aquest mateix acte es farà el lliurament dels premis i diplomes als comerciants agraciats.

Finalment, recordem que el termini d’inscripció finalitza el 16 de desembre, per tant, totes les persones interessades hauran d’aportar les sol·licituds de participació abans d’aquesta data.

 

 

 

 

 

 

 

 

La Concejalía de Industria, Comercio y Mercados impulsa un nuevo Concurso de Escaparates e Interiorismo junto a la ACEC

  • Los temas para la decoración son la Navidad, el Año Nuevo y los Reyes Magos y se podrá disfrutar de ella hasta el 8 de enero
  • El plazo para presentar las solicitudes para participar en el concurso finaliza el próximo 16 de diciembre y se otorgarán premios desde 50 hasta los 250 euros

.- La Asociación de Comerciantes y Empresarios de Crevillent (ACEC) ha organizado el XVII Concurso de Escaparates e Interiorismo “Comercio de Crevillent” en el que ha colaborado la Concejalía de Industria, Comercio y Mercados. Para la realización de dicho concurso se ha contado con un presupuesto de 1.200 euros, con cargo al presupuesto del Ayuntamiento.

Según ha indicado el primer teniente de alcalde y concejal de Industria, Comercio y Mercados, Manuel Penalva Alarcón, el objeto principal es promover la actividad económica a través de la estética e imagen de los comercios locales satisfaciendo la demanda de los consumidores locales. Así mismo, se pretende en la medida de lo posible, competir con las grandes estructuras comerciales y la venta online.

Podrán participar todos los comercios minoristas y del Mercado de Abastos de la localidad. La temática versará sobre la Navidad, Año Nuevo y Reyes y la decoración de los escaparates de los comercios participantes estará expuesta al público del 2 de diciembre hasta el 8 de enero.

Los premios se dividen en tres categorías según el tipo de comercio; asociado, común y puesto del Mercado y cada categoría cuenta con un primer, segundo y tercer premio. Los detalles de las cuantías de los mismos son los siguientes:

Comercio Asociado:

Primer premio: económico por valor de 250 euros y diploma.

Segundo premio: económico por valor de 200 euros y diploma.

Tercer premio: económico por valor de 150 euros y diploma.

Comercio en General:

Primer premio: económico por valor de 150 euros y diploma.

Segundo premio: económico por valor de 100 euros y diploma.

Tercer premio: económico por valor de 50 euros y diploma.

Puesto del Mercado:

Primer premio: económico por valor de 150 euros y diploma.

Segundo premio: económico por valor de 100 euros y diploma.

Tercer premio: económico por valor de 50 euros y diploma.

Manuel Penalva Alarcón ha señalado que este año, como novedad, en caso de declararse desierto algún premio se podrá destinar su importe a incrementar el número de premios de las restantes categorías. Además el edil ha informado de que el fallo del jurado se realizará el día 10 de enero de 2023 a las 20:30 h en el Salón de Plenos del Ayuntamiento, en cuyo acto se hará entrega de los premios y diplomas a los comerciantes agraciados.

Por último, recordamos que el plazo de inscripción finaliza el 16 de diciembre, por lo tanto todas las personas interesadas deberán aportar las solicitudes de participación antes de dicha fecha.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies