Crevillent continua amb la commemoració de l’Any Fuster el pròxim divendres, 16 de desembre, a les 19.00 h., a la Casa de Cultura amb el recital “Els nostres sons: homenatge a Joan Fuster”

  • El recital, gratuït i obert al públic, combina una selecció de cançons populars valencianes amb poesia i fragments literaris. Tota una antologia poètica i musical que ret homenatge a Joan Fuster amb motiu del centenari del seu naixement.

 L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) i la Regidoria de Cultura, amb motiu de la commemoració de l’Any Fuster, han organitzat el recital literari i musical “Els nostres sons: homenatge a Joan Fuster”, a càrrec de la companyia La Música de les Paraules. L’acte tindrà lloc aquest divendres, 16 de desembre, a les 19.00h. al Saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura. 

El recital se suma als actes de celebració de l’Any Fuster que AVIVA Crevillent i la Regidoria de Cultura han dut i duran a terme al llarg del 2022 i del primer semestre del 2023. Des de febrer de 2022 es pot visitar a la Biblioteca Municipal l’exposició permanent dedicada a la figura de Joan Fuster. A més, des d’enguany els diferents edificis municipals exhibeixen una selecció dels aforismes més representatius de l’escriptor. Així mateix, recentment, amb la inauguració del Parc Nou Municipal comptem amb un nou espai, el Racó de Lectura, en el qual Joan Fuster és un dels grans protagonistes. 

Les activitats de commemoració del centenari del naixement de l’escriptor de Sueca s’allargaran durant el primer semestre del 2023 amb l’exposició “Joan Fuster, una vida il·lustrada”, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, que es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura. A més, per als més menuts, s’ha preparat una activitat de creació artística que consistirà en la il·lustració d’una auca de la vida de l’intel·lectual valencià.

El recital d’aquest divendres, gratuït i obert al públic, és un muntatge escènic original en el qual es combina una selecció de cançons populars valencianes amb poesia i fragments literaris. Tota una antologia poètica i musical que ret homenatge a Joan Fuster amb motiu del centenari del seu naixement.

Crevillent continúa con la conmemoración del Any Fuster el próximo viernes, 16 de diciembre, a las 19.00 h., en la Casa de Cultura con el recital “Els nostres sons: homenatge a Joan Fuster”

  • El recital, gratuito y abierto al público, combina una selección de canciones populares valencianas con poesía y fragmentos literarios. Toda una antología poética y musical que rinde homenaje a Joan Fuster con motivo del centenario de su nacimiento.

– La Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) y la Concejalía de Cultura, con motivo de la conmemoración del Any Fuster, han organizado el recital literario y musical “Els nostres sons: homenatge a Joan Fuster”, a cargo de la compañía La Música de les Paraules. El acto tendrá lugar este viernes, 16 de diciembre, a las 19.00h. en el Salón de actos de la Casa Municipal de Cultura. 

El recital se suma a los actos de celebración del Any Fuster que AVIVA Crevillent y la Concejalía de Cultura han llevado y llevarán a cabo a lo largo del 2022 y del primer semestre del 2023. Desde febrero de 2022 se puede visitar en la Biblioteca Municipal la exposición permanente dedicada a la figura de Joan Fuster. Además, desde este año los diferentes edificios municipales exhiben una selección de los aforismos más representativos del escritor. Así mismo, recientemente, con la inauguración del Parc Nou Municipal contamos con un nuevo espacio, el Racó de Lectura, en el cual Joan Fuster es uno de los grandes protagonistas.

Las actividades de conmemoración del centenario del nacimiento del escritor de Sueca se alargarán durante el primer semestre del 2023 con la exposición “Joan Fuster, una vida il·lustrada”, de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, que se podrá visitar en la sala de exposiciones de la Casa de Cultura. Además, para los más pequeños, se ha preparado una actividad de creación artística que consistirá en la ilustración de un auca de la vida del intelectual valenciano.

El recital de este viernes, gratuito y abierto al público, es un montaje escénico original en el cual se combina una selección de canciones populares valencianas con poesía y fragmentos literarios. Toda una antología poética y musical que rinde homenaje a Joan Fuster con motivo del centenario de su nacimiento.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies