La Cup Crevillent volverá a hacer del municipio un referente nacional en el mundo del fútbol

 

La Cup Crevillent tornarà a fer del municipi un referent nacional en el món del futbol

  • La competició, que naix de l’acord entre la Regidoria d’Esports i l’exjugador crevillentí de l’Atlètic de Madrid, Juanfran Torres, se celebrarà el 31 de març i l’1 d’abril, i, com a novetat, en aquesta edició s’hi sumen el Reial Madrid, el Betis i el FC Barcelona, el Real Betis i la participació d’equips femenins

Gràcies a l’interés de la Regidoria d’Esports i l’equip de treball capitanejat per l’exjugador blanc-i-vermell, Juanfran Torres, la competició anomenada “Cup Crevillent de Futbol Benjamí i Aleví”, ja té data i equips participants. El pròxim 31 de març i l’1 d’abril es durà a terme la segona edició d’aquest gran esdeveniment. En aquesta ocasió als 8 clubs que van participar en la passada edició se’n sumen altres 5, i en total arriben a ser-ne 13. 

A l’esdeveniment esportiu, que l’any passat va comptar amb equips de la talla de l’Atlètic de Madrid, el Vila-real, el València, el Intercity, el Llevant, l’Elx, el Kelme, i, com no, del Crevillente Deportivo, se li sumen uns altres de la talla del Reial Madrid, FC Barcelona, Reial Betis Balompié, La Nucia i l’Eldense.

Cal destacar que una de les principals novetats d’enguany serà la participació d’equips femenins en la categoria infantil, i es continua treballant perquè puguen acudir-hi els clubs València CF, Vila-real, Elx i Intercity.

La Cup Crevillent de futbol es consagra com un dels esdeveniments esportius més atractius de la localitat, i a més, enguany compta amb un cartell immillorable i amb els equips més destacats d’Espanya. El regidor d’Esports, Marcelino Giménez, ha declarat que “des de l’any passat no hem parat de treballar perquè aquest campionat siga referència en tot el país, i per descomptat, posar Crevillent, una vegada més, en el mapa nacional pel que fa a organització d’esdeveniments esportius, com ho fa aquest campionat per la magnitud i la qualitat dels participants”.

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Crevillent i l’equip de Juanfran Torres fa mesos que es reuneixen i treballen braç a braç per a organitzar aquesta competició. A més, l’edil ha volgut fer un esment especial en reconeixement al seu treball al tècnic municipal d’esports Álvaro Peláez i a Rubén López, tècnic encarregat de realitzar els plans d’emergència que proporcionen seguretat en aquesta mena d’esdeveniments.

L’alcalde, José Manuel Penalva, ha ressaltat que “durant dos dies, Crevillent es convertirà en un referent a nivell nacional pel que fa al futbol, en el qual les xiquetes i xiquets del municipi, i la resta d’assistents, podran viure una experiència que recordaran tota la vida”. I ha expressat també que espera que el poble es bolque en aquest campionat, ja que la recaptació de les entrades es destinarà a fins benèfics. Igual que l’any passat, es donarà a “El somni de Vicky”, una fundació que realitza una important labor en la investigació i la lluita contra el càncer infantil. També ha destacat el valor turístic i econòmic que aquest tipus de macroesdeveniments esportius porten a Crevillent, ja que són molts els que venen des de lluny i es queden a consumir en la localitat, i fins i tot, a vegades, a pernoctar.

La Cup Crevillent volverá a hacer del municipio un referente nacional en el mundo del fútbol

La competición, que nace del acuerdo entre la Concejalía de Deportes y el  exjugador crevillentino del Atlético de Madrid, Juanfran Torres, se celebrará el 31 de marzo y el 1 de abril, y como novedad a esta edición se le suman el Real Madrid, el FC Barcelona, el Real Betis y la participación de equipos femeninos

Gracias al empeño de la Concejalía de Deportes y el equipo de trabajo capitaneado por el exjugador rojiblanco, Juanfran Torres, la competición llamada “Cup Crevillent de Fútbol Benjamín y Alevín”, ya tiene fecha y equipos participantes. El próximo 31 de marzo y el 1 de abril se llevará a cabo la segunda edición de este gran evento. En esta ocasión a los 8 clubs que participaron en la pasada edición se suman otros 5, llegando a ser un total  13. 

El evento deportivo, que el año pasado contó con equipos de la talla del Atlético de Madrid, el Villareal, el Valencia, el Intercity, el Levante, el Elche, el Kelme, y, como no, del Crevillente Deportivo, se le suman otros de la talla del Real Madrid, FC Barcelona, Real Betis Balompié, La Nucía y el Eldense.

Cabe destacar que una de las principales novedades de este año será la participación de equipos femeninos en la categoría Infantil. Además, se sigue trabajando para que puedan acudir el Valencia, Villareal, Elche e Intercity.

La Cup Crevillent de fútbol se consagra como uno de los eventos deportivos más atractivos de la localidad. Asimismo, este año cuenta con un cartel inmejorable y con los equipos más destacados de España. El concejal de Deportes, Marcelino Giménez, ha declarado que “desde el año pasado no hemos parado de trabajar para que este campeonato sea referencia a nivel nacional, y por supuesto, poner a Crevillent una vez más en el mapa en cuanto a organización de eventos deportivos se refiere, como lo hace este campeonato debido a la magnitud y a la calidad de sus participantes”.

El área de Deportes del Ayuntamiento de Crevillent y el equipo de Juanfran Torres llevan meses reuniéndose y trabajando codo con codo para organizar esta competición. Además, el edil ha querido hacer una mención especial en reconocimiento a su trabajo al técnico municipal de Deportes, Álvaro Peláez, y a Rubén López, técnico encargado de realizar los planes de emergencia que le proporcionan seguridad a este tipo de eventos.

El alcalde, José Manuel Penalva, ha resaltado que “durante dos días, Crevillent se convertirá en un referente a nivel nacional en cuanto a fútbol se refiere, en el que las niñas y niños del municipio, y el resto de asistentes, podrán vivir una experiencia que recordarán toda la vida”. Y ha expresado también que espera que el pueblo se vuelque en este campeonato, ya que la recaudación de las entradas se destinará a fines benéficos. Al igual que el año pasado, se donará a “El sueño de Vicky”, una fundación que realiza una importante labor en la investigación y la lucha contra el cáncer infantil. También ha destacado el valor turístico y económico que este tipo de macroeventos deportivos traen a Crevillent, ya que muchos son los que vienen de lejos y se quedan a consumir en la localidad, e incluso en ocasiones a pernoctar.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies