José Manuel Penalva se presenta a la reelección como alcalde de Crevillent

José Manuel Penalva es presenta a la reelecció com a alcalde de Crevillent

  • “ Crevillent ha millorat molt en estos quatre anys de govern progressista però encara queda molt per fer i grans projectes que acabar com la piscina, la posada en marxa del Teatre Chapí o la remodelació del Mercat d’Abastos”, assenyala Penalva

José Manuel Penalva Casanova, actual alcalde de la localitat crevillentina, ha presentat aquesta vesprada la seua candidatura com a cap de llista de Compromís per Crevillent en la inauguració de la nova seu del partit.

En la seua intervenció, José Manuel ha destacat la intenció de continuar apostant per “la unitat dels partits progressistes i la continuïtat del Govern del Canvi”, un govern amb experiència en la gestió “format per gent treballadora, pròxima a la ciutadania, amb moltes ganes i il·lusió de continuar revitalitzant i millorant el seu poble, i que ha demostrat ser responsable i de confiança en moments tan durs i crucials com l’episodi de la DANA, la pandèmia, la crisi energètica i la derivada per la guerra d’Ucraïna”. Un govern que -segons afirma- ha demostrat fins i tot en els temps més difícils apostar per la inversió i per revitalitzar l’economia local.

D’esta mateixa manera, Penalva ha destacat que hi ha en marxa projectes molt esperats per tots els veïns i veïnes de Crevillent que necessiten d’una altra legislatura per a poder ser acabats, els quals estan recollits en l’actual programa de govern. Entre ells està la construcció de la piscina d’estiu en el Félix Candela, la posada en marxa del Teatre Chapí i la renovació integral del Mercat d’Abastos (i dels seus voltants) per a “adaptar-lo al segle XXI i que la nostra ciutat compte amb un mercat modern, amb zones d’alimentació, com ara, i també de restauració, tenint l’opció de comprar productes de qualitat i consumir-los directament allí”.

Penalva ha assenyalat que entre les prioritats estarà impulsar l’àrea d’urbanisme, fer canvis en el pla general, i millorar notablement els polígons industrials per a afavorir la creació de treball, la implantació de l’Agenda Urbana 2030, així com desenvolupar un estudi de viabilitat del transport urbà a Crevillent que connecte la zona nord i sud de la localitat, les pedanies i l’estació de l’AVE, promovent la mobilitat sostenible amb mesures com l’ampliació del transport públic, l’impuls d’alternatives de transport menys contaminants com les bicicletes elèctriques o el fet de negociar amb propietaris de solars per a habilitar noves zones d’aparcament per a aconseguir “un poble amable”.

José Manuel Penalva se presenta a la reelección como alcalde de Crevillent

  • “Crevillent ha mejorado mucho en estos cuatro años de gobierno progresista pero todavía queda mucho por hacer y grandes proyectos que acabar como la piscina, la puesta en marcha del Teatro Chapí o la remodelación del Mercado de Abastos”, señala Penalva

 José Manuel Penalva Casanova, actual alcalde de la localidad crevillentina, ha presentado esta tarde su candidatura como cabeza de lista de Compromís per Crevillent en la inauguración de la nueva sede del partido. 

En su intervención, José Manuel ha destacado la intención de seguir apostando por “la unidad de los partidos progresistas y la continuidad del Govern del Canvi”, un gobierno con experiencia en la gestión “formado por gente trabajadora, cercana a la ciudadanía, con muchas ganas e ilusión de seguir revitalizando y mejorando su pueblo, demostrando ser responsable y de confianza en momentos tan duros y cruciales como el episodio de la DANA, la pandemia, la crisis energética y la derivada por la guerra de Ucrania”. Un gobierno que -según afirma- ha demostrado incluso en los tiempos más difíciles apostar por la inversión y por revitalizar la economía local.

De esta misma manera, Penalva ha destacado que hay en marcha proyectos muy esperados por todos los vecinos y vecinas de Crevillent que necesitan de otra legislatura para poder ser terminados, los cuales están recogidos en el actual programa de gobierno. Entre ellos está la construcción de la piscina de verano en el Félix Candela, la puesta en marcha del Teatro Chapí y la renovación integral del Mercado de Abastos (y de sus alrededores) para “adaptarlo al siglo XXI y que nuestra ciudad cuente con un mercado moderno con zonas de alimentación, como ahora, y también de restauración, teniendo la opción de comprar productos de calidad y consumirlos directamente allí”. 

Penalva ha señalado que entre las prioridades estará impulsar el área de urbanismo, realizar cambios en el plan general, y mejorar notablemente los polígonos industriales para favorecer la creación de empleo, así como desarrollar un estudio de viabilidad del transporte urbano en Crevillent que conecte la zona norte y sur de la localidad, las pedanías y la estación del AVE, promoviendo la movilidad sostenible con medidas como la ampliación del transporte público, el impulso de alternativas de transporte menos contaminantes, o el hecho de negociar con propietarios de solares para habilitar nuevas zonas de aparcamiento para conseguir “un pueblo amable”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies