Realizado el sorteo para conformar las mesas electorales

Realitzat el sorteig per a conformar les meses electorals

  • Aquest any la localitat ha patit canvis en alguns col·legis electorals, pots consultar-los a la web municipal

 

 Ahir, 2 de maig, es va realitzar en el ple de l’Ajuntament el sorteig per a designar als veïns i veïnes de Crevillent que conformaran les meses electorals per a les pròximes eleccions del 28 de maig de 2023.

Les persones seleccionades rebran el nomenament en mà pel notificador municipal, també es pot consultar si han sigut seleccionades o no telefonant al Padró Municipal mitjançant el telèfon de l’Ajuntament 965 40 15 26, extensió 245. Les persones triades rebran un llibret amb les instruccions juntament amb el nomenament, a més, seran citades a una reunió el dia 23 de maig en el Saló d’Actes a les 19:30 h. L’objectiu d’aquesta xarrada és informar i aclarir dubtes, l’assistència és recomanable però no obligatòria, també pot acudir algun familiar o amic en cas de no poder assistir.

En el cas de voler al·legar qualsevol motiu pel qual no podrà  desenvolupar la tasca encomanada es pot telefonar al número que es facilita en la documentació lliurada. També es pot descarregar el “Model d’excusa membres meses electorals” en la web de l’Ajuntament, en l’apartat Àrees municipals, Cens Estadística i Població, o directament a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/41Z4uLa. El document emplenat, juntament amb el DNI, el nomenament i la documentació que el ciutadà o ciutadana considere oportuna, s’ha de remetre per correu a l’adreça jez_elche@gva.es. Finalment, també existeix la possibilitat de demanar ajuda amb aquest tràmit lliurant la documentació en mà en el Padró Municipal.

Des de l’Ajuntament de Crevillent també informen que s’han realitzat canvis en alguns col·legis electorals. La seu situada en el CEIP Nuestra Señora de la Esperanza passarà al CEIP Pintor Julio Quesada-Pilar Ruiz en Avenida del Voluntariado; la situada en l’Escola de Música canvia al CEAM- Centre Especial d’Atenció al Major (Hogar del Pensionista) en el Carrer Puertas de Orihuela nº12; la del CEIP Cardenal Belluga de San Felipe Neri passa al Centre Social de la Plaza Cardenal Belluga nº16; les persones que anaven a l’edifici de Correus antic aniran ara a la Casa de Cultura, situada en el Carrer Llavador nº9; i les que anaven al Gimnàs Municipal (Patronat d’Esports) votaran ara en el Centre Jove, en Avenida de Madrid nº13.

Les consultes del cens electoral, es poden fer a través d’aquest enllaç: https://elecciones.crevillent.es/.

A més, també es comunica que les persones que exercisquen el seu dret al vot residents als següents carrers, a causa d’un canvi en la secció de la zona, hauran d’acudir a la Casa de Cultura (sent el seu anterior lloc per al vot en Hogar del Pensionista).

 

DENOMINACIÓ CARRER NÚMEROS
C/ Jaume Balmes Tots
C/ Manuel Broseta Pont Tots
C/ Santa María de la Cabeza Números imparells
Avda. de Madrid Del 19 al 25
C/ San Vicente Ferrer De l’1 al 3
C/ Virgen del Pilar Del 2 al 10

 

Realizado el sorteo para conformar las mesas electorales

 

  • Este año la localidad ha sufrido cambios en algunos colegios electorales, puedes consultarlos en la web municipal

Ayer, 2 de mayo, se realizó en el pleno del Ayuntamiento el sorteo para designar a los vecinos y vecinas de Crevillent que conformarán las mesas electorales para las próximas elecciones del 28 de mayo de 2023.

Las personas seleccionadas recibirán el nombramiento en mano por el notificador municipal, también se puede consultar si han sido seleccionadas o no llamado al Padrón Municipal a través del teléfono del Ayuntamiento 965 40 15 26, extensión 245. Las personas elegidas recibirán un libreto con las instrucciones junto con el nombramiento, además, serán citadas a una reunión el día 23 de mayo en el Salón de Actos a las 19:30 h. El objetivo de esta charla es informar y despejar dudas, la asistencia es recomendable aunque no obligatoria, también puede acudir algún familiar o amigo en caso de no poder asistir. 

En el supuesto de querer alegar algún motivo por el cual no va a poder desarrollar la tarea encomendada se puede llamar al teléfono que se facilita en la documentación entregada. También se puede descargar el “Modelo de excusa miembros mesas electorales” en la web del Ayuntamiento, en el apartado Áreas municipales, Censo Estadística y Población, o directamente a través de este enlace: https://bit.ly/41Z4uLa. El documento relleno, junto con el DNI, el nombramiento y la documentación que el ciudadano o ciudadana considere oportuna, se debe remitir por correo a la dirección jez_elche@gva.es. Por último, también existe la posibilidad de pedir ayuda con este trámite entregando la documentación en mano en el Padrón Municipal. 

Desde el Ayuntamiento de Crevillent también informan que se han realizado cambios en algunos colegios electorales. La sede ubicada en el CEIP Nuestra Señora de la Esperanza pasará al CEIP Pintor Julio Quesada-Pilar Ruiz en la Avenida del Voluntariado; la ubicada en la Escuela de Música cambia al CEAM- Centro Especial de Atención al Mayor (Hogar del Pensionista) en la Calle Puertas de Orihuela nº12; la del CEIP Cardenal Belluga de San Felipe Neri pasa al Centro Social de la Plaza Cardenal Belluga nº16; las personas que iban al edificio de Correos antiguo irán ahora a la Casa de Cultura, sita en la Calle Llavador nº9; y las que iban al Gimnasio Municipal (Patronato de Deportes) votarán ahora en el Centre Jove, en Avenida de Madrid nº13.

Las consultas del censo electoral, se pueden llevar a través de este enlace: https://elecciones.crevillent.es/.

Además, también se comunica que las personas que ejerzan su derecho al voto residentes en las siguientes calles, debido a un cambio en la sección de la zona, tendrán que acudir a la Casa de Cultura (siendo su anterior lugar para el voto el Hogar del Pensionista).

 

DENOMINACIÓN CALLE NÚMEROS
C/ Jaume Balmes Todos
C/ Manuel Broseta Pont Todos
C/ Santa María de la Cabeza Números impares
Avda. de Madrid Del 19 al 25
C/ San Vicente Ferrer Del 1 al 3
C/ Virgen del Pilar Del 2 al 10

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies