Compromís, L’Esquerra i EU proposen per a Crevillent un nou mercat del segle XXI accessible i revitalitzat

  • L’alcalde i candidat a la reelecció, José Manuel Penalva, ha destacat que la reforma planificada pel Govern del Canvi inclourà establiments gastronòmics i permetrà seguir omplint de vida el comerç local

 

La coalició electoral Acord per Guanyar, formada per Compromís, L’Esquerra i Esquerra Unida, ha inclòs en el seu programa la proposta de remodelació del Mercat d’Abastos, amb la qual es pretén crear un nou espai comercial i gastronòmic que transforme per complet l’actual mercat municipal.

L’alcalde i candidat a la reelecció, José Manuel Penalva, ha remarcat la importància del comerç local “com un dels eixos que fan de Crevillent un poble viu. Volem convertir el Mercat d’Abastos en un espai on, a més de comprar amb la garantia de qualitat que ens aporta el comerç de proximitat, puguem gaudir allí mateix del producte de proximitat que adquirim”.

A més, pel que fa a la rellevància del comerç local, Penalva ha garantit que el futur govern continuarà donant-li suport com s’ha fet fins ara, amb la inversió realitzada de més de 2 milions d’euros dirigida als comerciants i autònoms de Crevillent, i la trobada de manera conjunta d’una solució als problemes d’aparcament.

Per altra banda, respecte a l’accessibilitat de l’entorn comercial, el candidat de la coalició ha afegit que “continuarem recuperant espais per a les persones garantint l’accessibilitat del nou mercat perquè els nostres majors i les persones amb mobilitat reduïda puguen disfrutar plenament del seu mercat i de tots els nous servicis que oferirà”.

 

Compromís, L’Esquerra y EU proponen para Crevillent un nuevo mercado del siglo XXI accesible y revitalizado

 

  • El alcalde y candidato a la reelección, José Manuel Penalva, ha destacado que la reforma planificada por el Govern del Canvi incluirá establecimientos gastronómicos y permitirá seguir llenando de vida el comercio local

La coalición electoral Acord per Guanyar, formada por Compromís, L’Esquerra y Esquerra Unida, ha incluido en su programa la propuesta de remodelación del Mercado de Abastos, con la que se pretende crear un nuevo espacio comercial y gastronómico que transforme por completo el actual mercado municipal.

El alcalde y candidato a la reelección, José Manuel Penalva, ha remarcado la importancia del comercio local “como uno de los ejes que hacen de Crevillent un pueblo vivo. Queremos convertir el Mercado de Abastos en un espacio donde, además de comprar con la garantía de calidad que nos aporta el comercio de proximidad, podamos disfrutar allí mismo del producto de proximidad que adquirimos”.

Además, en cuanto a la relevancia del comercio local, Penalva ha garantizado que el futuro gobierno continuará dándole apoyo cómo se ha hecho hasta ahora, con la inversión realizada de más de 2 millones de euros dirigida a los comerciantes y autónomos de Crevillent, y búsqueda conjunta de una solución a los problemas de aparcamiento.

Por otro lado, respecto a la accesibilidad del entorno comercial, el candidato de la coalición ha añadido que “continuaremos recuperando espacios para las personas garantizando la accesibilidad del nuevo mercado para que nuestros mayores y las personas con movilidad reducida puedan disfrutar plenamente de su mercado y de todos los nuevos servicios que ofrecerá”.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies