José Manuel Penalva (Acord per Guanyar) aposta per la revitalització urbanística per a la següent legislatura

  • L’alcalde i candidat a la reelecció ha fet balanç del llastre que ha sigut el vigent pla general del Partit Popular per al desenvolupament econòmic i urbà de Crevillent i s’ha compromés a fer dels següents 4 anys la legislatura de l’urbanisme

 

La coalició electoral Acord per Guanyar, on s’integren les formacions de Compromís, L’Esquerra i Esquerra Unida, ha presentat el seu projecte de futur en matèria de desenvolupament urbà per a la pròxima legislatura.

José Manuel Penalva, actual alcalde i candidat a la reelecció, ha fet balanç d’estos 4 anys de Govern del Canvi i ha exposat com el Pla General d’Ordenació Urbana aprovat l’any 2011 pel Partit Popular ha llastrat les capacitats de desenvolupament urbanístic i econòmic del municipi.   En considerar que va ser un pla que va nàixer desfasat des de la seua creació i va ser pensat per a una planificació urbana basada en l’especulació que, a més, no permet cobrir les necessitats d’infraestructura i servicis que té Crevillent.

Pel que fa a l’elaboració d’un nou pla general, Penalva s’ha compromés a impulsar durant la següent legislatura la seua elaboració perquè, en paraules de l’alcalde i candidat, “volem que Crevillent siga un poble amb encara més treball i oportunitats econòmiques per a les nostres veïnes i veïns. Per això modificarem el pla general, per a permetre continuar realitzant millores als polígons industrials i agilitzar les gestions urbanístiques a l’Ajuntament. A més, també buscarem la manera de connectar mitjançant transport públic les nostres pedanies i polígons amb els barris de Crevillent i les seues estacions ferroviàries per a facilitar la mobilitat laboral”.

Finalment, José Manuel Penalva ha fet un balanç positiu del camí obert estos quatre anys (en els quals s’ha arribat en Crevillent a la taxa de desocupació més baixa en 14 anys) destacant que, des que van arribar al govern, s’ha apostat per crear un poble viu, dinàmic i amb més oportunitats. Reivindicant que per primera vegada existixen inversors interessats en venir a Crevillent, com és el cas del nou centre comercial i de la nova estació de servici o del nou polígon de Villa Rosa.

José Manuel Penalva (Acord per Guanyar) apuesta por la revitalización urbanística para la próxima legislatura

 

  • El alcalde y candidato a la reelección ha hecho balance del lastre que ha supuesto el vigente plan general del Partido Popular para el desarrollo económico y urbano de Crevillent i se ha comprometido a hacer de los siguientes 4 años la legislatura del urbanismo

La coalición electoral Acord per Guanyar, donde se integran las formaciones de Compromís, L’Esquerra y Esquerra Unida, ha presentado su proyecto de futuro en materia de desarrollo urbano para la próxima legislatura.

José Manuel Penalva, actual alcalde y candidato a la reelección, ha hecho balance de estos 4 años de Govern del Canvi y ha expuesto cómo el Plan General de Ordenación Urbana aprobado en 2011 por el Partido Popular ha lastrado las capacidades de desarrollo urbanístico y económico del municipio. Al considerar que fue un plan que nació desfasado desde su creación y fue pensado para una planificación urbana basada en la especulación que, además, no permite cubrir las necesidades de infraestructura y servicios que tiene Crevillent.

En cuanto a la elaboración de un nuevo plan general, Penalva se ha comprometido a impulsar durante la siguiente legislatura su elaboración porque, en palabras del alcalde y candidato, “queremos que Crevillent sea un pueblo con todavía más trabajo y oportunidades económicas para nuestras vecinas y vecinos. Por eso modificaremos el plan general, para permitir continuar realizando mejoras en los polígonos industriales y agilizar las gestiones urbanísticas en el Ayuntamiento. Además, también buscaremos la manera de conectar mediante transporte público nuestras pedanías y polígonos con los barrios de Crevillent y sus estaciones ferroviarias para favorecer la movilidad laboral”.

Finalmente, José Manuel Penalva ha hecho un balance positivo del camino abierto estos cuatro años (en los cuales se ha llegado en Crevillent a la tasa de paro más baja en 14 años) destacando que, desde que llegaron al gobierno, se ha apostado para crear un pueblo vivo, dinámico y con más oportunidades. Reivindicando que por primera vez existen inversores interesados en venir a Crevillent, como es el caso del nuevo centro comercial y de la nueva estación de servicio o del nuevo polígono de Villa Rosa.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies