Compromís-Sumar celebra su acto central de campaña en Crevillent este jueves 

Compromís-Sumar celebra el seu acte central de campanya a Crevillent aquest dijous

  • Manuel Alcaraz i Víctor Domínguez, candidats al Senat i al Congrés respectivament, i Aitana Mas, diputada a Les Corts, intervindran en aquest esdeveniment que tindrà lloc el 20 de juliol a les 20.00 h en el Centre Jove

 Compromís-Sumar presentarà públicament les principals línies del seu programa per a les eleccions generals del 23 de juliol i donarà a conéixer als candidats i candidates que es presenten per Alacant. Serà en el Centre Jove de Crevillent dijous que ve, 20 de juliol, a les 20.00 hores.

Participarà el candidat al Senat com a cap per Alacant, Manuel Alcaraz, exconseller de Transparència per Compromís, acompanyat per Víctor Domínguez, d’EUPV, i cinqué en la llista per Alacant al Congrés, i Aitana Mas, diputada a Les Corts i exvicepresidenta del Consell. La presentació serà a càrrec de la portaveu de Compromís a Crevillent, Virgínia Moriel.

L’acte se centrarà en les propostes del projecte polític d’esquerres que encapçala Yolanda Díaz, al costat d’Águeda Micó com a cap de llista per València al Congrés dels Diputats, amb l’objectiu de revalidar un govern progressista.

En les llistes per al Congrés dels Diputats es troba com a número u per Alacant el diputat de Podem, Txema Guijarro, la secretària autonòmica de Territori, de Compromís, Inma Orozco, i la exportavoz de Podem a Les Corts Valencianes, Naiara Davó. Per a les del Senat, acompanyen a Manuel Alcaraz com a número dos l’exdiputada de Podem a les Corts Valencianes Llum Quiñonero, i en el número tres, Pau Francesc Torregrossa, de Compromís.

Compromís-Sumar celebra su acto central de campaña en Crevillent este jueves 

  • Manuel Alcaraz y Víctor Domínguez, candidatos al Senado y al Congreso respectivamente, y Aitana Mas, diputada en Les Corts, intervendrán en este evento que tendrá lugar el 20 de julio a las 20:00 h en el Centre Jove

Compromís-Sumar presentará públicamente las principales líneas de su programa para las elecciones generales del 23 de julio y dará a conocer a los candidatos y candidatas que se presentan por Alicante. Será en el Centre Jove de Crevillent el próximo jueves, 20 de julio, a las 20:00 horas.

Participará el candidato al Senado como cabeza por Alicante, Manuel Alcaraz, exconseller de Transparencia por Compromís, acompañado por Víctor Domínguez, de EUPV y quinto en la lista por Alicante al Congreso, y Aitana Mas, diputada en Les Corts y exvicepresidenta del Consell. La presentación correrá a cargo de la portavoz de Compromís en Crevillent, Virginia Moriel.

El acto se centrará en las propuestas del proyecto político de izquierdas que encabeza Yolanda Díaz, junto a Águeda Micó como cabeza de lista por Valencia al Congreso de los Diputados, con el objetivo de revalidar un gobierno progresista.

En las listas para el Congreso de los Diputados se encuentra como número uno por Alicante el diputado de Podemos, Txema Guijarro, la secretaria autonómica de Territorio, de Compromís, Inma Orozco, y la exportavoz de Podem en Les Corts Valencianes, Naiara Davó. Para las del Senado, acompañan a Manuel Alcaraz como número dos la exdiputada de Podem en las Corts Valencianes, Llum Quiñonero, y en el número tres, Pau Francesc Torregrossa, de Compromís.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies