El PP de Crevillent intenta enganyar a la ciutadania de respecte a les obres dels col·legis

  • El PP de Crevillent segueix l’estela del seu partit a la Generalitat Valenciana, on el començament de curs ha estat marcat per un despropòsit rere un altre. 

 Després de no haver fet els deures durant els mesos de juliol i agost, el Partit Popular de Crevillent utilitza les xarxes oficials de l’Ajuntament per a intentar mentir, en un exercici de frases incoherents, a la població crevillentina. Segueixen així l’estela del seu partit a la Generalitat Valenciana, on el començament de curs ha estat marcat per un despropòsit rere un altre. 

Així i tot, el regidor d’Educació, el senyor Candel, ratifica allò que ja va denunciar Virginia Moriel, portaveu d’Acord per Guanyar, sobre la no execució de les obres dels col·legis; de les obres planificades per a l’estiu i contractades pel Govern del Canvi, s’han deixat 6 sense acabar i 4 ni tan sols han començat. 

Així mateix, també queda en manifest la manca de coordinació dels regidors del Partit Popular de les àrees d’Educació, Obres i Neteja, ja que s’ha contrastat que als accessos als centres educatius i als circuits escolars no s’ha realitzat cap tipus de neteja de les voreres ni s’han repintat els passos de vianants. 

Del total d’obres projectades per a realitzar als centres escolars, durant els mesos d’estiu només s’han acabat 4 d’elles, el que suposa un perjudici per a tota la comunitat educativa, especialment per als docents i estudiants que hauran de patir sorolls, pols i problemes de seguretat durant els mesos en què les obres estiguen executant-se.

El PP de Crevillent intenta engañar a la ciudadanía respecto a las obras de los colegios

  • El PP de Crevillent sigue la estela de su partido en la Generalitat Valenciana, donde el comienzo de curso ha estado marcado por un despropósito tras otro. 

Después de no haber hecho los deberes durante los meses de julio y agosto, el Partido Popular de Crevillent utiliza las redes oficiales del Ayuntamiento para intentar mentir, en un ejercicio de frases incoherentes, hacia la población crevillentina. Siguen así la estela de su partido en la Generalitat Valenciana, donde el comienzo de curso ha estado marcado por un despropósito tras otro. 

Aun así, el concejal de Educación, el señor Candel, ratifica aquello que ya denunció Virginia Moriel, portavoz de Acord per Guanyar, sobre la no ejecución de las obras de los colegios; de las obras planificadas para el verano y contratadas por el Govern del Canvi, se han dejado 6 sin acabar y 4 ni siquiera han empezado. 

Así mismo, también queda en manifiesto la carencia de coordinación de los concejales del Partido Popular de las áreas de Educación, Obras y Limpieza, puesto que se ha contrastado que a los accesos en los centros educativos y a los circuitos escolares no se ha realizado ningún tipo de limpieza de las aceras ni se han repintado los pasos de peatones. 

Del total de obras proyectadas para realizar en los centros escolares, durante los meses de verano solo se han acabado 4 de ellas, el que supone un perjuicio para toda la comunidad educativa, especialmente para los docentes y estudiantes que tendrán que sufrir ruidos, polvo y problemas de seguridad durante los meses en que las obras estén ejecutándose.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies