EUPV-ERPV Crevillent ha presentat la seua candidatura per a les eleccions municipals

La coalició d’Esquerres de Crevillent formada per Esquerra Unida i Esquerra Republicana del País Valencià ha presentat la seua candidatura per a les eleccions municipals de 2015 sota el lema “Per un poble viu”.
L’acte s’ha celebrat a la Plaça de l’Esglèsia Vella amb una notable assistència de públic i de representants de l’associacionisme crevillentí. L’ha presentat Carmen Maria López que ha començat recordant una part de la lletra de L’Estaca en què afirmava que l’estaca franquista s’havia corcat, però s’havia adaptat al temps actual per a seguir retallant la llibertat i oprimint la classe treballadora i les conquestes socials realitzades.

IMG_187080436745965
Posteriorment ha intervingut l’actual regidor i número dos de la candidatura, el professor i filòleg Daniel Galvany, que ha fet un repàs a la constant tasca d’oposició i denúncia realitzada durant aquesta legislatura per la coalició d’Esquerres. Ha començat per la denúncia realitzada per l’enderroc de la Fca. Imperial en que no es contemplava la retirada de l’amiant de forma controlada i evitar així el perill d’exposar un element altament cancerigen a l’atmosfera i ha acabat explicant la denúncia a la il•legal planta de tractament de residus que té Abornasa i al que el govern del PP prorroga el contracte de l’arreplegada de la brossa.

IMG_187083458110650
A continuació, el també regidor i cap de llista de la candidatura d’Esquerres, l’historiador Vicent Selva ha explicat què significa tenir un poble viu, fent un discurs en positiu del que això representa i ha comparat les polítiques clientelistes, megalòmanes, opaques i afavoridores de la gestió privada dels serveis públics que actualment realitza el PP, per les que portarà a terme la coalició d’esquerres basades en la participació democràtica, la transparència, l’eficàcia i l’eficiència de la gestió pública dels serveis municipals.

IMG_187090592100076
Per a finalitzar s’han presentat la resta de candidats de la coalició en què destaquen de número tres la mestra Nico Pérez i de quatre l’historiador Josep Candela.
L’acte l’han clos els músics Ivan Lledó i Núria Agulló interpretant diverses cançons populars i acabant amb una emotiva interpretarció de La Gallineta.

IMG_187086958236586

EUPV-ERPV Crevillent.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies