L’Esquerra exigix solucions immediates al problema de l’aigua

L’Esquerra considera intolerable que l’Ajuntament reduïsca l’aigua de les fonts públiques en un intent d’evitar que les persones afectades per falta d’aigua –ja siguen els veïns d’Els Pontets o qualsevol altra persona que no tinga accés a l’aigua- no puguen accedir a este recurs imprescindible.

El Grup Municipal L’Esquerra considera que allò que ha de fer un alcalde i el seu govern es trobar solucions als problemes de la gent i no crear-ne nous i, en eixe sentit, haurien de començar a posar-se en marxa les solucions que es van aprovar al passat plenari del mes de juliol, com, per exemple, crear una comissió especial per solucionar este problema que està afectant a tanta gent del nostre poble.

En eixa línia, el regidor Vicent Selva ha manifestat que “estem veient que el triomfalisme amb que l’alcalde va tractar este tema fa uns mesos, abans d’eleccions, assegurant que estava treballant per una solució no era real i que la única cosa que s’està fent és deixar passar el temps i pressionar els afectats tallant l’aigua de les fonts públiques, en lloc d’oferir solucions urgents com vam proposar al passat plenari”

Per últim, Selva ha mostrat “la solidaritat de L’Esquerra amb totes les persones afectades per la falta d’aigua, tant als afectats d’ Els Pontets com aquelles persones amb falta de recursos econòmics, i demanem que de forma urgent es treballe per solucionar esta greu situació, perquè l’aigua –ha finalitzat- és un recurs innegociable per a una vida digna”

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies