«El pròxim govern municipal ha de treballar perquè ni un euro de la gent del poble vaja a empreses sospitoses de corrupció»

EUPV-ERPV proposa que el nou govern que isca de les properes eleccions municipals de maig treballe enèrgicament perquè en els contractes menors no siguen convidades aquelles empreses que estiguen relacionades amb pràctiques irregulars com puguen ser la corrupció o el finançament il·legal de partits.

 

Galvany afirma que «ens agradadaria demanar al govern del partit Popular de Crevillent  que es  comprometera a treballar en este sentit, però resulta impossible ja que al llarg de la legislatura hem pogut vore com s’han anat contractant empreses relacionades amb pràctiques irregulars”.

 

En este sentit, Galvany ha volgut recordar que “ l’Ajuntament de Crevillent actualment té contracte amb una empresa que atempta, entre d’altres, la salut i el medi ambient; també, acaba d’adjudicar l’asfaltat de carrers a una empresa relacionada amb el finançament il·legal en la campanya de Camps en el 2007, i per altra banda, que el president de l’empresa que ha construït el Centre Jove, a banda de tenir un sobrecost de 300.000 euros, està imputat en el cas Gürtel”.

 

Amb tot, Galvany ha manifestat que “si volem construir un poble més igualitari, entre d’altres coses, hem de dir la veritat i apostar per la transparència per tal d’evitar accions que puguen ser sospitoses de mala pràctica política”.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies