COMPROMIS CONSIDERA QUE EL PARTIT POPULAR UTILITZA UNA NOVA ESTRATÈGIA ELECTORAL AMB OBRES TANCADES DES DE FA ANYS.

Crevillent, 29 de gener. Després d’haver-se finalitzat l’obra del Centre de Rehabilitació i Reinserció Social fa més de 2 anys, una obra que va ser finançada per el Pla E en l’anterior legislatura, el govern del Partit Popular pretén traslladar uns cursos que habitualment es fan en el centre de majors dirigits als malalts mentals al nou edifici per a donar una aparença d’obertura d’un CRIS (Centre de Rehabilitació i Reinserció Social) quan no ho és i només amb finalitats purament electorals.

Des de Compromís es recorda que els Centres de Rehabilitació i Reinserció Social, estan dirigits als malalts mentals crònics, entre la qual una de les seues finalitats es l’aprenentatge d’habilitats domèstiques, i d’autonomia personal, necessàries per a la vida diària. Aquest tipus de centre té una programació contínua durant tots els dies de l’any i els objectius perseguits i el seu contingut són diferents als tallers que es fan actualment posat que un CRIS és un servei integral més complex i amb professionals qualificats de diferents àmbits.

Això no vol dir que els tallers siguen necessaris per a estes persones i que no estiguen ateses per professionals. Però no es un servei integral on els usuaris desenvolupen tasques com la psicomotricitat, millorant els efectes secundaris , així com conèixer la seua enfermetat, així com l’assessorament als propis familiars  i tenir una millor qualitat de vidad per a malalts i familiars.

Fent un xicotet recordatori, les obres van començar al 2010, amb el pla E del govern de Zapatero, i finalitzada l’obra a principi del 2012, este govern municipal, ha sigut incapaç de posar-lo en funcionament, després de que este grup municipal de Compromís per Crevillent, ho haja demanat en la comissio de benestar social, mitjantçant mocions i la resposta del Partit Popular i la seua Regidora Juana Guirao, han estat sempre estudiant el tema. Aquesta ineptitut per part del govern ens ha fet que estiga tancat este centre des de fa 2 anys.

Ara veient que no podran inaugurar-lo abans de les properres eleccions, volen fer-nos vore que l’obriran, traslladant els tallers d’habilitats socials per a malalts mentals, del centre de majors al CRIS, un edifici que no va nàixer amb eixe proposit, i que amb estes estrategies electorals pretenen enganyar a la ciutadania de Crevillent.

Ja esta be d’estratagemes i estrategies, per a confondre a la ciutadania, i de donar menys serveis dels que ens corresponen.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies