AITANA MAS A CÉSAR ASENCIO: “NO FA FALTA QUE FAÇA EL DISCURS DE LA POR, JA FA TEMPS QUE LA VAM PERDRE”.

 

Crevillent a 13 de mayo. El PP i el seu candidat, César Asencio, apel·len al discurs de la por per a seguir mantenint els seus privilegis, seguir formant part de la Diputació provincial i entre aquí i allà cobrar més de 100.000€ anuals.

Per a la candidata de Compromís, Aitana Mas: “Estem davant d’una manipulació emocional en tota regla, el senyor César Asencio centra els seus discursos en el foment d’inseguretat i por perquè la gent desconfie de la resta de formacions quan, precisament, han de desconfiar de la seua per la gestió nefasta dels últims anys”.

Aitana Mas asegura que “després de 20 anys on ha fet i desfet, on ha utilitzat els diners com ha volgut, on ha comés innumerables erros, recórrer a un discurs sense argumentació suposa un pas enrere per a la política crevillentina i una actitut decebedora per la seua part”.

Fica por als treballadors de les contractes que ell ha adjudicat, fica por a les associacions amb pèrdua de subvencions, parla de partitocràcia com si el PP no fos un partit que, a més, a la comunitat està acusat d’un possible finançament il·legal. I recordem que pel que fa al PP a València el Sr. Cesar Asencio és correponsable ja que va ser membre de la màxima direcció i és difícil creure que no sabera el que estava passant.

Conclou Aitana Mas dient que “Parla de fa 25 o 30 anys com si les coses pogueren ser  tan sols comparables, parla de quan ni jo mateixa havia nascut o de com la seua gestió ha estat impoluta quan no és així. Precisament tenim un clar exemple amb la pèrdua de cinc milions d’euros en sobrecostos d’uns terrenys per a col·legis o el no compliment de la vintena promesa seguida de construcción del Teatre Chapí.

Des de Compromís es deixa clar que el treball i l’esforç d’unes persones no será mai eclipsat per cap discurs demagògic. Compromís sap allò que fa tots els dies pels seus veïnes i veïnes, donant veu a les seus preocupacions i solucionant o reivindicant aqüestions importants per a ells com la neteja dels parcs, l’alt cost dels cursos d’estiu o l’economia local.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies