EUPV-ERPV: “El sr. Moya no n’acerta ni una”

En resposta a les declaracions del regidor Manuel Moya en relació a la proposta que va fer la coalició d’esquerres EUPV-ERPV de limitar els salaris als nous càrrecs públics que isquen de les urnes del nou govern de la pròxima legislatura, la coalició ha manifestat que “les mentides són una de les senyes d’identitat del Partit Popular”.

Galvany ha explicat que la coalició d’esquerres “no va votar a favor de l’acord actual de legislatura de les retribucions. A més -ha continuat Galvany- el sr. Moya no sap que cobre 800 euros bruts i que treballe mitja jornada com a professor per poder anar a l’Ajuntament per fer una tasca, no per a guanyar més diners com fan d’altres ”. En este sentit, Galvany ha explicat que “és fàcil saber que personalment tinc un ofici, cosa que no sabem d’altres membres del govern de la dreta local”.

En paraules del candidat Daniel Galvany “el sr. Moya pel que es veu no li interessa dir la veritat perquè és el seu partit qui hauria d’explicar perquè han privatitzat tots serveis com el de sanitat o el de conserges, ja que molta gent es pregunta si és per millorar el servei o per ser una agència de col·locació o ocupació”. En este sentit, Galvany també ha remarcat que “són d’altres els qui han d’explicar el sou que cobren ja siguen com a assessors o diputats de la Diputació d’Alacant o el sou que també cobren de l’Ajuntament de Crevillent”.

Des de la candidatura d’esquerres entenen que un càrrec públic “ha de tindre unes remuneracions justes i dignes, però mai desproporcionades, i molt més tenint en compte la difícil situació social que la gent del nostre poble està patint ja que entenem que els càrrecs electes han de ser un exemple també des del punt de vista ètic i moral i tindre uns salaris exageradamanet alts en estos temps no és precisament un exemple en este sentit”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies