L’Esquerra presenta al·legacions contra l’abocador en la Palaia i demana al PP que es posicione

foto-entrega-nota-prensa-alegacionesEl Grup Municipal de l’Esquerra ha presentat este matí les al·legacions redactades per la coalició contra la ubicació de l’abocador de restes de la construcció en la zona de la Palaia. Junt a estes també han entregat signades el model que els veïns de la Palaia han redactat per a donar-los suport en esta causa justa que ens incumbeix a tots com a poble.

Les al·legacions de l’Esquerra han girat al voltant de les deficiències que entenen que conté el projecte, com són les restriccions i limitacions que es produeixen per la proximitat a vivendes o a embassaments d’aigua tant de regadiu, com d’abastiment i de bany. També l’inadequat emplaçament per llindar amb zones inundables de domini hidràulic púbic o que les instal·lacions podrien ser causa de greus problemes per a la seguretat vial de veïns i transeünts per les condicions dels accessos.

El portaveu Josep Candela ha declarat que “hem fet el que hauria de fer qualsevol grup polític que tinga com a objectiu defensar a la majoria social d’este poble per davant de l’interès econòmic d’uns pocs. La filosofia de l’esquerra és i ha de seguir sent clara en anteposar els interessos públics per damunt dels interessos privats –i ha recordat que- per a fer això s’ha de prendre partit”.

Des del Grup Municipal s’ha fet èmfasi en les al·legacions perquè, afirmen, no està suficientment justificada la Declaració d’Interès Comunitari i que si hi ha voluntat per part del govern es pot retrotraure i invalidar esta declaració. Per a la coalició d’esquerres este projecte és perjudicial per a l’economia i el medi ambient de Crevillent, doncs està en contradicció amb aquelles zones que són potencialment turístiques i que són via de pas de senderistes i cicloturistes.

Candela Muñoz ha denunciat que “per contra tenim un govern en minoria del Partit Popular que no es posiciona ni a favor ni en contra, es remitix a que complirà la legalitat, com si complir la legalitat fora una opció política i no una obligació. Per això demanem al PP que es pronuncie clarament, i si com la resta de grups està a favor de que triomfe el sentit comú i buscar una ubicació diferent per a esta planta, que convoque una taula de partits i ens coordinem per a buscar les eixides legals per a paralitzar este projecte”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies