La diputada que el PP de Crevillent va convidar a la Casa de Cultura apareix assenyalada en el Cas Taula

La diputada del PPCV i portaveu d’Educació, Beatriz Gascó, va cobrar una nòmina de 42.917 € com a empleada de l’empresa pública CIEGSA malgrat que no exercia cap funció específica en la mercantil pública i mai hauria acudit, ni va tenir adscrit despatx, ni lloc de treball en la seu, segons la informació apareguda al diari El Mundo.

La regidora de l’Esquerra, Ana Vanesa Mas, ha manifestat que “ens encontrem una vegada més amb la hipocresia del Partit Popular que ataca a professors i membres de la comunitat educativa, mentre per altre costat no es pot dir que siguen exemple de res. Tot al contrari, són un clar exemple d’allò que l’educació ha de combatre, en el seu cas, la falta d’honradesa”. Per a Mas “esta classe de gent és la que el PP de Crevillent porta a la Casa de Cultura a parlar com a experts i no precisament com a experts en malbaratar diners públics”.

Segons estes informacions Gascó no hauria treballat en CIEGSA sinó que com consta va exercir de coordinadora de l’àrea d’educació al costat del ex-conseller Alejandro Font de Mora. La  coordinació del gabinet de la Conselleria no tenia res a veure amb les tasques per les quals va ser contractada la diputada, qui ha declarat que «en realitat treballava per a Ciegsa» encara que el seu centre de treball consta en Educació.  Segons van confirmar fonts pròximes al cas, el nom de Gascó i el d’altres possibles contractacions simulades ha arribat fins al jutjat que investiga el cas Taula. Estes contractacions es referirien a treballadors “zombies”, el nom que se’ls dóna a càrrecs laborals que en realitat no estan desenvolupant ninguna feina mentre cobren d’una empresa pública.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies